Απειλεί με παραίτηση ο Μαραντόνα

Τη δυσαρέσκειά του για τους διοικητικούς χειρισμούς εξέφρασε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ξεκαθαρίζοντας πως αν η Αλ Ουάσλ δεν ενισχυθεί μεταγραφικά, θα υποβάλλει την παραίτησή του.

Απειλεί με παραίτηση ο Μαραντόνα

"Χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες. Στην αρχή είχαμε συμφωνήσει για έξι παίκτες, αλλά τελικά πήραμε μόνο δύο και έφυγε ένας, επομένως, δεν έχουν εκπληρώσει την υπόσχεσή τους. Αν δεν μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες μου, τότε είμαι έτοιμος να φύγω και θα επιστρέψω στο Ντουμπάι μόνο για διακοπές", δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός.

Και προσέθεσε: "Θα μιλήσω με τους ιθύνοντες, θα τους πω τι χρειάζομαι και θα δω αν θα ανταποκριθούν. Δεν ζητάω αύξηση, ούτε κατά ένα δολάριο. Θέλω απλώς να μπορώ να έχω μία ανταγωνιστική ομάδα. Αν δεν πάρω παίκτες, δεν θα μπορώ να ανταγωνιστώ τους άλλους".

Η Αλ Ουάσλ βρίσκεται υπό την προεδρία του Σεΐχη Αχμέντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, έναν εκ των αδερφών του κυβερνήτη του Ντουμπάι. Πρόκειται για μία από τις πλουσιότερες ομάδες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ωστόσο δεν έχει κερδίσει κανέναν τίτλο από το 2007.

Στις τάξεις της αραβικής ομάδας βρίσκονται ορισμένοι ξένοι παίκτες όπως ο Ουρουγουανός Χουάν Μανουέλ Ολιβέρα και ο Ιρανός Μοχάμεντ Κχαλατμπερί, εντούτοις όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Μαραντόνα, δεν αρκούν για την εκπλήρωση των στόχων του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK