Ο ηγέτης Νεϊμάρ

Στιγμές σπάνιου ποδοσφαιρικού θεάματος χάρισε για ακόμη μία φορά ο Νεϊμάρ στους φίλους του αθλήματος, καθώς ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην φιλική αναμέτρηση της Βραζιλίας, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη απέναντι σε μια Πορτογαλία η οποία αγωνιζόταν απόντος του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο ηγέτης Νεϊμάρ
© REUTERS

Το νέο αστέρι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, ο Νεϊμάρ φαίνεται πως ήρθε για να μείνει, κάτι που αποδεικνύει καθημερινά με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί. Στην φιλική αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Πορτογαλία που διεξήχθη στη Βοστόνη, ο Νεϊμάρ έκλεψε για ακόμη μια φορά την παράσταση, κάνοντας σόου μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μπορεί ο ανταγωνισμός να μην ήταν ιδιαίτερα μεγάλος, αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ακολούθησε την αποστολή των Πορτογάλων και δεν πήρε μέρος στο φιλικό, ωστόσο ο Νεϊμάρ απέδειξε ξανά ότι έχει τις δυνατότητες και τις προοπτικές να φτάσει ψηλά, δίχως να επισκιαστεί από τον συμπαίκτη του στους "μπλαουγκράνα", Λιονέλ Μέσι.

Από τα πόδια του Βραζιλιάνου άσου της Μπαρτσελόνα βγήκε η σέντρα με την οποία ο Τιάγκο Σίλβα ισοφάρισε στο 24' το γκολ με το οποίο ο Ραούλ Μεϊρέλες είχε ανοίξει το σκορ στο 18'. Μάλιστα, 21χρονος ήταν εντυπωσιακός αφού ήταν αυτός που πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, οδηγώντας το συγκρότημα του Φελίπε Σκολάρι στην νίκη και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι σέντρες, τα σουτ, το γκολ, καθώς και όλη η αγωνιστική προσπάθεια του Νεϊμάρ, μαζί με τις μάχες που έδωσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πρωταγωνιστούν σε ένα video διάρκειας 13 περίπου λεπτών που θα απολαύσει κάθε λάτρης του ποδοσφαίρου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK