Βραζιλιάνος αστέρας συμβούλεψε άσο συμπατριώτη του να κάνει σεξ, ενόψει Μουντιάλ

Σεξ και μάλιστα πολύ είναι ο τρόπος για να ξεχωρίσεις με την Εθνική Βραζιλίας στο Μουντιάλ! Αυτό συνέστhσε μεγάλος αστέρας της χώρας στον συμπατριώτη του, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει το... βαρύ πυροβολικό της ομάδας.

Brazil's Gabriel Jesus, center, celebrates wth his teammates after scoring his side's opening goal during the international friendly soccer match between Germany and Brazil in Berlin, Germany, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Michael Sohn)
Brazil's Gabriel Jesus, center, celebrates wth his teammates after scoring his side's opening goal during the international friendly soccer match between Germany and Brazil in Berlin, Germany, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Michael Sohn) AP IMAGE

Το Μουντιάλ της Ρωσίας πλησιάζει και η Εθνική Βραζιλίας θα προσπαθήσει να κατακτήσει το τρόπαιο 16 χρόνια μετά τον θρίαμβο στα γήπεδα της Άπω Ανατολής. Για να το πετύχει όμως αυτό, ένας παλαίμαχος αστέρας της "σελεσάο" έδωσε τα... φώτα του στον νυν στράικερ της ομάδας, προκειμένου να ξεχωρίσει και να καθιερωθεί στη θέση του επιθετικού.

Ο λόγος για τον θρυλικό Ρομάριο, ο οποίος, ως κάτοχος του τροπαίου το 1994, συμβούλεψε τον νεαρό Γκάμπριελ Ζεσούς πώς θα πετύχει το προσεχές καλοκαίρι, λέγοντας πως η λύση βρίσκεται στο... σεξ.

Σε συνέντευξη του Ρομάριο στο βραζιλιάνικο Lance, ο πολιτικός πλέον της χώρας του δήλωσε: " Το να κάνεις πολύ σεξ είναι μία από τις συμβουλές μου, όπως και το να απολαμβάνεις τα περισσότερα ρεπό και φυσικά να συγκεντρώνεσαι τις ημέρες των αγώνων, αλλά και κατά τη διάρκεια που αγωνίζεσαι. Πρέπει να καταλάβεις ότι η επόμενη ευκαιρία θα είναι πάντα η τελευταία, σκόραρε το γκολ σαν να πρόκειται να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά η ευκαιρία".

Τις ίδιες όμως απόψεις έχει για το σεξ και ο νυν προπονητής του παίκτη στη Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος είχε πει το 2016: " Είναι αδύνατο να παίξεις καλό ποδόσφαιρο αν δεν έχεις κάνει σεξ με τη σύντροφό σου. Δεν θα το απαγόρευα ποτέ αυτό σαν προπονητής".

Ωστόσο, ο Τίτε, κόουτς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του καφέ τα βλέπει κάπως διαφορετικά τα πράγματα, εξαιτίας του... άγχους του. Σε δηλώσεις του στο Radio Atlantida, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: " Τελευταία, η ανησυχία που νιώθω μου έχει "χαλάσει" τη συχνότητα που κάνω σεξ. Πρέπει να τη ξαναβρώ".

" Θα προβώ σε μία εξομολόγηση: Την ημέρα που κέρδισα το Copa Libertadores (με τη Κορίνθιανς το 2012) έκανα σεξ με τη σύζυγό μου. Ήταν η τελευταία φορά που μπόρεσα να το κάνω πριν από κάποιον αγώνα".

Πάντως, όλοι είμαστε περίεργοι να δούμε ποια συμβουλή θα ακολουθήσει ο 20χρονος Ζεσούς, ενόψει Μουντιάλ. Τα αποτελέσματα της επιλογής του θα φανούν το καλοκαίρι στον... αγωνιστικό χώρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK