Ιμπραχίμοβιτς: "Ίσως με πουν Μέσι"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς απογειώθηκε και σκόραρε με ψαλιδάκι σχεδόν από τη σέντρα, σημείωσε και τα τέσσερα γκολ στη νίκη της Σουηδίας επί της Αγγλίας (4-2), και απάντησε μέσα στο γήπεδο στην κριτική που του έκαναν οι Άγγλοι δημοσιογράφοι στο Euro 2012. "Τώρα ίσως με πουν Μέσι, έτσι είναι οι Άγγλοι", σχολίασε με καυστικό τρόπο ο Ιμπραχίμοβιτς.

Ιμπραχίμοβιτς: "Ίσως με πουν Μέσι"

Ο Χαρτ είχε βγει μακριά από τα δοκάρια του και εγώ απλώς προσπάθησα να σουτάρω προς την εστία. Είχα ήδη πέσει στο χορτάρι όταν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα. Είδα έναν αμυντικό να τρέχει προς την μπάλα και είπα μέσα μου "όχι, μη!", αλλά ευτυχώς δεν πρόλαβε την μπάλα", τόνισε ο Σουηδός επιθετικός για το πανέμορφο γκολ που σημείωσε στο φιλικό.

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο που το πανηγύρισε, σχολίασε: "Παρότι το παιχνίδι ήταν φιλικό, ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου με τον κόσμο. Είναι δύσκολο να περιγράψω πώς αισθάνθηκα. Το απόλαυσα πραγματικά".

Ο Ιμπραχίμοβιτς δεν έκρυψε την πικρία του για τα αγγλικά ΜΜΕ και την αντιμετώπιση που είχε από αυτά. "Έτσι είναι με τους Άγγλους. Όταν τους βάζεις γκολ, είσαι καλός παίκτης. Αν όχι, δεν είσαι καλός. Θυμάμαι πριν τον τελικό του Champions League με την Μπαρτσελόνα, δεν έλεγαν τίποτα για τον Μέσι, αλλά όταν σκόραρε απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπαν ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Ίσως τώρα πουν το ίδιο και για μένα".

* Δείτε την Κυριακή στις 21:45 την εκπομπή SUPER BALL (21:45) με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Θέμη Καίσαρη και κερδίστε το παπούτσι του Cristiano Ronaldo. Μπείτε και κερδίστε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK