Ισόπαλες Ρεάλ και Ίντερ, "μαγεία" από Μπέιλ (VIDEO)

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπισε την Ίντερ σε φιλική αναμέτρηση για το τουρνουά ICC στο οποίο συμμετέχει και ο Ολυμπιακός και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Χωρίς τα πρωτοκλασάτα αστέρια της έπαιξε η "βασίλισσα".

Ισόπαλες Ρεάλ και Ίντερ, "μαγεία" από Μπέιλ (VIDEO)
2014 GETTY IMAGES

Σε ένα ματς που έλειψε η πλειοψηφία των αστέρων της Ρεάλ, αυτό που κρατάμε είναι το πανέμορφο γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ (στο 10ο λεπτό) με το οποίο προηγήθηκε η πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο Ικάρντι με πέναλτι στο 68' ισοαφάρισε και οι δύο αντίπαλοι έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Στη "ρώσικη ρουλέτα" η Ίντερ επικράτησε με 3-2. Σημειώνεται πως κάθε ομάδα πήρε από έναν βαθμό και τα πέναλτι εκτελέστηκαν για την περίπτωση που υπάρξει ισοαβαθμία στο τουρνουά.

Οι συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης: Ντιέγκο Λόπεθ (46’ Χεσούς Φερνάντες), Καρβαχάλ, Πέπε (65’ Μοσκαρέλ), Νάτσο, Γιορέντε, Ιγιαραμέντι, Μεντράν (65’ Ντέρικ), Ίσκο, Βάσκεθ, Ντε Τόμας (53’ Σομπρίνιο), Μπέιλ (53’ Μ. Γιορέντε).

Ίντερ: Χαντάνοβιτς (63’ Καρίτσο), Βίντιτς, Ρανόκια (63’ Αντρεόλι), Χέσους, Ντ’Αμπρόσιο, Τζόναθαν (90’ Μπονατσόλι), Κουζμάνοβιτς (63’ Εμβιλά), Όμπι, Ντοντό (78’ Ναγκατόμο), Μπότα (78’ Λαξάλτ), Ικάρντι.

Δείτε το γκολ του Μπέιλ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK