"Φιλική" νίκη της U18 επί της Τσεχίας

Η Εθνική U18 επικράτησε 2-1 της Τσεχίας στον τρίτο της αγώνα για το διεθνές φιλικό τουρνουά "Valentin Granatkin", το οποίο διοργανώνει η ρωσική ποδοσφαιρική ομοσπονδία στην Αγία Πετρούπολη.

"Φιλική" νίκη της U18 επί της Τσεχίας

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δέχθηκε γκολ από τα... αποδυτήρια (2ο λεπτό), αλλά δεν έχασε τον έλεγχο του αγώνα, αντέδρασε αποτελεσματικά και έφτασε στη νίκη με τα γκολ των Μιχάλη Νιούμαν (30') και Κωνσταντίνου Οικονόμου (75').

Ελλάδα: Ηλιάδης, Σάλιακας (88' Μαργαρίτης), Οικονόμου, Γιαλαμίδης, Τζανουλίνος, Κουλούρης (85' Πιαστόπουλος), Νιούμαν, Αθανασιάδης (46' Τούφας), Δεληγιαννίδης (65' Καναβέτας), Κτιστόπουλος (89' Φασίδης), Βασαΐτης (46' Τσολακίδης).

Η δήλωση του Θοδωρή Παχατουρίδη: "Αν και δεχθήκαμε γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα, τα παιδιά δεν έχασαν τον έλεγχο και αντέδρασαν ψύχραιμα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον χαρακτήρα που βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και από το επίπεδο της τακτικής που έχουν κατακτήσει. Παιχνίδι με το παιχνίδι η απόδοση τους ανεβαίνει και μοιάζουν να αφομοιώνουν αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις, κάνοντάς τα πράξη στο γήπεδο".

Ως δεύτερη στη βαθμολογία του τρίτου ομίλου, η Εθνική U18 θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή 10/1 και ώρα 12:15 τη δεύτερη ομάδα του τετάρτου ομίλου, δηλαδή μία εκ των Ουκρανία, Τουρκία,Λετονία και Αγ. Πετρούπολη (τοπική ομάδα).

News 24/7

24MEDIA NETWORK