H Coca-Cola απαιτεί από τον Μπλάτερ να παραιτηθεί άμεσα!

Σοβαρές εξελίξεις στο στρατόπεδο της FIFA αναμένεται να προκαλέσει η δημόσια απαίτηση της Coca-Cola για παραίτηση του Σεπ Μπλάτερ από την προεδρία.

H Coca-Cola απαιτεί από τον Μπλάτερ να παραιτηθεί άμεσα!
blatter

Η πολυεθνική, που είναι μία από τις εταιρίες που στηρίζουν την FIFA με εκατομμύρια δολάρια χορηγίας κάθε χρόνο, φαίνεται ότι συνειδητοποίησε ότι η επένδυσή της πλήττεται όσο ο Ελβετός παραμένει στην προεδρία.

Ετσι λοιπόν με επίσημη τοποθέτησή της την Παρασκευή αξίωση από τον Μπλάτερ να παραιτηθεί έτσι ώστε να επέλθει η κάθαρση. "Κάθε μέρα που περνά, το ίματζ της FIFA ξεθωριάζει. Απαιτείται μία ειλικρινής μεταρρυθμιστική διαδικασία η οποία θα γίνει με ειλικρινή και ανεξάρτητη προσέγγιση" αναφέρει μεταξύ άλλων η τοποθέτηση.

Το όνομα του Μπλάτερ έχει αναμειχθεί σε μία σειρά σκανδάλων τα τελευταία χρόνια με την αμερικανική και την ελβετική ομοσπονδία να έχουν κινηθεί ήδη εναντίον του με συγκεκριμένες διαδικασίες.

Αμεση ήταν η αντίδραση του δικηγόρου του Σεπ Μπλάτερ ο οποίος τόνισε τα εξής : "Αν και η Coca Cola είναι ένας αξιόλογος χορηγός, ο κ. Μπλάτερ διαφωνεί με τη διαπίστωσή της και πιστεύει ότι να αφήσει τώρα τα καθήκοντά του δεν θα ήταν η καλύτερη επιλογή για την FIFA ούτε θα εξυπηρετούσε τη μεταρρυθμιστική διαδικασία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK