Κατσουράνης: "Δεν ήταν μια παρορμητική απόφαση να πάω στην Ινδία"

Ο Κώστας Κατσουράνης είναι επισήμως πια παίκτης της Πούνε Σίτι.

Κατσουράνης: "Δεν ήταν μια παρορμητική απόφαση να πάω στην Ινδία"
INTIME SPORTS

Μέσω της ιστοσελίδας της η ινδική ομάδα ανακοίνωσε την ένταξη του Έλληνα άσου στο έμψυχο δυναμικό της περίπου δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο κείμενο που συνοδεύει την ανακοίνωση, ο κόουτς Κολόμπα αναφέρθηκε στην ανάγκη απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Κατσουράνη. " Χρειαζόμασταν έναν δυνατό παίκτη που μπορεί να παίξει από περιοχή σε περιοχή. Ήταν μια θέση που θέλαμε να καλύψουμε και τώρα με την υπογραφή του Κατσουράνη στην ομάδα, είμαστε σίγουρα ένα πιο ισορροπημένο σύνολο", τόνισε χαρακτηριστικά.

Κατσουράνης: "Δεν ήταν μια παρορμητική απόφαση να πάω στην Ινδία"

" Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε τον Κώστα στις τάξεις μας και θέλω να τον καλωσορίσω μέσα από την καρδιά μου. Έχει υπάρξει ένα ποδοσφαιριστής - φαινόμενο για την πατρίδα του και τις προηγούμενες ομάδες του. Θα μας αλλάξει επίπεδο, είμαι αισιόδοξος", συμπλήρωσε ο εκτελεστικός διευθυντής Γκαρουάβ Μοντουέλ.

" Δεν είναι μια παρορμητική απόφαση, είχα έρθει σ' επαφή με την ομάδα πριν από ένα μήνα. Αυτό που ώθησε να ενταχθώ στην ομάδα ήταν η επιθυμία όλων να κερδίσουν και να προωθήσουν το ποδόσφαιρο στην Ινδία", υποστήριξε από την πλευρά του ο Κώστας Κατσουράνης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK