Ο Πογκμπά στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στον Ζλάταν: με video!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι πεπεισμένος ότι τα περισσότερα πράγματα στο ποδόσφαιρο μπορεί να τα πετύχει μόνο αυτός. Αυτή τη φορά όμως ήρθε ο Πογκμπά να δώσει στον Σουηδό σταρ μια "γερή" απάντηση που θα τον κάνει να αναθεωρήσει...

Manchester United's Zlatan Ibrahiovic, right, and Paul Pogba wait for a corner kick to be taken during the English Premier League soccer match between Manchester United and Southampton at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Friday, Aug. 19, 2016. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's Zlatan Ibrahiovic, right, and Paul Pogba wait for a corner kick to be taken during the English Premier League soccer match between Manchester United and Southampton at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Friday, Aug. 19, 2016. (AP Photo/Jon Super) AP IMAGE

Ακροβατικές κινήσεις και ευελιξία στα πόδια έχουμε δει ότι κατέχει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και το απέδειξε για ακόμα μία φορά στις Η.Π.Α., υψώνοντας το πόδι του πάνω από το κεφάλι του, σε μια εξωπραγματική ενέργεια που εντυπωσίασε το κοινό. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, αφήνοντας τους πάντες με... το στόμα ανοιχτό. Εκτός από έναν, τον πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά.

Ο Γάλλος διεθνής όχι μόνο δεν θαύμασε το κατόρθωμα του Σουηδού, αλλά βάλθηκε να του "μπει" και στο μάτι, με τους δύο άλλωστε παίκτες να έχουν "ιστορία" από την κοινή παρουσία τους στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ όπου τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν.

Με ποιον τρόπο θέλησε να τον πικάρει; Επιχειρώντας να κάνει την ίδια φιγούρα στο γυμναστήριο, χτυπώντας με το πόδι του ανεβασμένο στον... Θεό έναν σάκο του μποξ και καταγράφοντας το σε βίντεο.

Αφού το κατόρθωσε, το ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, επισημαίνοντας το όνομα του 36χρονου στράικερ και γράφοντας ως λεζάντα: " Ζλάταν, νομίζεις πως είσαι ο μόνος που μπορεί να σηκώσει το πόδι του ψηλά", στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα, όσον αφορά τα προσόντα του ποδοσφαιριστή των Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Ωστόσο, παρέλειψε κάτι σημαντικό. Ο Ζλάταν το έκανε με πίεση μέσα στα γήπεδο, ενώ ο 25χρονος μέσα σε... τέσσερις τοίχους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK