Ο πιτσιρικάς με την αυτοσχέδια φανέλα Μέσι που "ραγίζει" καρδιές

Τον γύρο του κόσμου κάνει την Τρίτη (19/1) μια φωτογραφία που δείχνει έναν πιτσιρικά να φορά μια αυτοσχέδια φανέλα του Μέσι με το Νο 10 στην πλάτη.

Ο πιτσιρικάς με την αυτοσχέδια φανέλα Μέσι που "ραγίζει" καρδιές

Ένα φωτογραφικό "κλικ" στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει... εκστρατεία στα social media. Συγκεκριμένα, από το πρωί της Τρίτης (19/1) το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που δείχνει έναν πιτσιρικά να φορά μια αυτοσχέδια φανέλα του Μέσι, η οποία φαίνεται να είναι φτιαγμένη από μια μπλε-άσπρη πλαστική σακούλα, έχοντας ζωγραφισμένο το όνομα του Αργεντινού και το Νο 10.

Η φωτογραφία έκανε αρχικά την εμφάνισή της σε ορισμένα blogs, με τις πληροφορίες -οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί- να αναφέρουν πως το παιδί κατάγεται από μια επαρχία του Ιράκ, που υποφέρει από τον πόλεμο. Αυτό που αναζητούν πλέον όλοι είναι η ταυτότητα του παιδιού, προκειμένου να του δοθεί μια πραγματική φανέλα του άσου της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, μία από τις πιο δημοφιλείς σελίδες φαν του Μέσι στο twitter, ενημέρωσε πως έχει έρθει σε επαφή με εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, οι οποίοι θέλουν να μάθουν ποιο είναι το παιδί της φωτογραφίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK