Ο Ρονάλντο απάντησε στον Μουρίνιο στο γήπεδο

Επιβλητική η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα της Τσέλσι με σκορ 3-1 στον τελικό του Guinness International Champions Cup που διεξήχθη στο Μαϊάμι. Την παράσταση έκλεψε ο Ρονάλντο ο οποίος σκόραρε και έδωσε απαντήσεις στην αμφισβήτηση που είχε δεχτεί από τον πρώην προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Ρονάλντο απάντησε στον Μουρίνιο στο γήπεδο

Ο CR7 σκόραρε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 26ο λεπτό και στον πανηγυρισμό του στράφηκε προς το μέρος του Μουρίνιο, δείχνοντας με τα δάχτυλά του στο στήθος, θέλοντας έτσι να στείλει το μήνυμα ότι αυτός είναι ο «γνήσιος» Ρονάλντο. Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος τεχνικός με δηλώσεις του πριν από το ματς είχε υποστηρίξει ότι ο πραγματικός Ρονάλντο, ήταν το «Φαινόμενο» και όχι ο συμπατριώτης του.

Στα του αγώνα ο Μαρτσέλο άνοιξε το σκορ στο 11' με τον Ραμίρες να ισοφαρίζει προσωρινά με τον Ραμίρες στο 16'. Το 3-1 έκανε και πάλι ο Ρονάλντο στο 56' με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ίσκο.

Η «βασίλισσα» στέφθηκε τροπαιούχος στο τουρνουά, δείχνοντας σε πολλή καλύτερη κατάσταση από τους αντιπάλους της που συμμετείχαν.

Οι συνθέσεις:

Τσέλσι (4-3-3): Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, (73’ Αθπιλικουέτα), Κόουλ, Ραμίρες (73’ Εσιέν), Φαν Χίνκελ (73’ Σούρλε), Λάμπαρντ (46’ Ντε Μπρούιν), Όσκαρ (46’ Μόουζες), Λουκάκου (46’ Τόρες) Αζάρ.

Ρεάλ Μαδρίτης (4-2-3-1): Κασίγιας, Αρμπελόα, Ράμος, Πέπε, Μαρτσέλο (73’ Νάτσο), Μόντριτς (73’ Κασεμίρο), Κεντίρα, Ίσκο (84’ Μοράτα), Εζίλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (69’ Ντι Μαρία).

Διαβάστε ακόμη:

Ρονάλντο: "Δεν φτύνω στο πιάτο που έχω φάει"

News 24/7

24MEDIA NETWORK