Στο τραπέζι ακόμα και μποϊκοτάζ του Μουντιάλ από την UEFA

Στριμωγμένος στη γωνία είναι ο Σεπ Μπλάτερ μετά τις τελευταίες καταιγιστικές αποκαλύψεις και τις συλλήψεις μελών της FIFA. Ακόμα και ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί όχι μόνο καταφέρεται εναντίον του αλλά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μποϊκοτάρουν τα μέλη της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας το Μουντιάλ!

Στο τραπέζι ακόμα και μποϊκοτάζ του Μουντιάλ από την UEFA

Ερωτηθείς σχετικά, χαρακτηριστικά τόνισε: "Εξετάζουμε όλες τις επιλογές. Θα συνεδριάσουμε την επόμενη εβδομάδα στο Βερολίνο. Δεν το θέλω, αλλά θα συναντηθούμε την επόμενη εβδομάδα και ίσως κάποιοι να το προτείνουν. Η ΟΥΕΦΑ λειτουργεί δημοκρατικά".

Κατά τα άλλα ο επικεφαλής της UEFA χαρακτήρισε ντροπή το γεγονός ότι ο πρόεδρος της FIFA δεν παραιτήθηκε μετά τις αποκαλύψεις και εξέφρασε την άποψη ότι όλα είναι πλέον ανοιχτά για τις εκλογές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

"Μετά από όλα όσα συνέβησαν πιστεύω ότι μπορεί να χάσει. Είναι αλήθεια, πάντως, ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, αρκετοί αντιπρόεδροι, οι οποίοι δεν θέλουν να συνεχίσουν στη FIFA με τον Μπλάτερ στην ηγεσία" ήταν το σχόλιο του Πλατινί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK