Τέλος ο Βάλκε από τη FIFA

H Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Ζερόν Βάλκε από τη θέση του Γενικού Γραμματέα για εμπλοκή του σε πιθανό σκάνδαλο με πωλήσεις εισιτηρίων στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Τέλος ο Βάλκε από τη FIFA

Η κρίση στα εσωτερικά της FIFA συνεχίζεται. Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί η απομάκρυνση του Γενικού Γραμματέα της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και δεξί χέρι του Ζεπ Μπλάτερ, Ζερόν Βάλκε, από τα καθήκοντά του, η οποία ανακοινώθηκε επίσημα τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/9):

"Η FIFA ανακοινώνει σήμερα πως ο Ζερόμ Βάλκε απαλλάχτηκε των καθηκόντων του, με την απόφαση αυτήν να έχει άμεση ισχύ μέχρι νεότερης ανακοίνωσης.

Η FIFA ενημερώθηκε για μία σειρά από ισχυρισμούς σχετικά με την εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα και ζήτησε επίσημη έρευνα από την επιτροπή ηθικής", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, με το όνομα του Βάλκε να εμπλέκεται σε πιθανό σκάνδαλο που να αφορά την απόκτηση κέρδους μέσα από πωλήσεις εισιτηρίων στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Διαβάστε ακόμη:

Συλλήψεις μελών της FIFA από το FBI

ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΒΑΝ: Οι 12 υποθέσεις που "καίνε" τα μέλη της FIFA

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα