Οι τέσσερις πιθανοί προορισμοί του Ροναλντίνιο

Τέσσερις ομάδες, από τέσσερις διαφορετικές χώρες διεκδικούν τον Ροναλντίνιο, όπως αποκάλυψε ο αδερφός του και μάνατζέρ του, Ρομπέρτο ντε Ασίς. Διαβάστε τους πιθανούς προορισμούς του "Ρόνι" στους οποίους δεν συγκαταλέγεται η Τουρκία!

Οι τέσσερις πιθανοί προορισμοί του Ροναλντίνιο

Αν και ο Ροναλντίνιο βρισκόταν ένα βήμα πριν την υπογραφή του με την τουρκική Αντάλιασπορ, τα δεδομένα άλλαξαν απότομα. Ο Βραζιλιάνος αποφάσισε να μην μετακομίσει στη γειτονική μας χώρα όπως αποκάλυψε ο αδερφός του και μάνατζέρ του, Ρομπέρτο ντε Ασίς.

Παράλληλα, ο ατζέντης του "Ρόνι" αποκάλυψε πως ο πελάτης του έχει δεχθεί τέσσερις προτάσεις, από τέσσερις διαφορετικές χώρες: "Έχει προτάσεις από το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία, την Κίνα και την Αργεντινή".

Ωστόσο ο Ρομπέρτο ντε Ασίς δεν θέλησε να γίνει πιο συγκεκριμένος, τονίζοντας ωστόσο πως η απόφαση του Ροναλντίνιο δεν εξαρτάται μόνο από το οικονομικό κομμάτι: "Δεν μπορώ να δώσω το όνομα της ομάδας που τον θέλει από την Αργεντινή, όμως πρόκειται για μια σοβαρή πρόταση. Πρέπει να μάθουμε ακριβώς τους λόγους που τον θέλει ο κάθε σύλλογος. Πρέπει να ξέρουμε ποιον θα διαλέξουμε. Η απόφαση δεν εξαρτάται μόνο από τα χρήματα".

Όπως φαίνεται, ο 35χρονος πλέον Ροναλντίνιο, που πέρυσι αγωνιζόταν στη μεξικάνικη Κερετάρο, δείχνει να θέλει να αγωνιστεί για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα