Οι τέσσερις πιθανοί προορισμοί του Ροναλντίνιο

Τέσσερις ομάδες, από τέσσερις διαφορετικές χώρες διεκδικούν τον Ροναλντίνιο, όπως αποκάλυψε ο αδερφός του και μάνατζέρ του, Ρομπέρτο ντε Ασίς. Διαβάστε τους πιθανούς προορισμούς του "Ρόνι" στους οποίους δεν συγκαταλέγεται η Τουρκία!

Οι τέσσερις πιθανοί προορισμοί του Ροναλντίνιο

Αν και ο Ροναλντίνιο βρισκόταν ένα βήμα πριν την υπογραφή του με την τουρκική Αντάλιασπορ, τα δεδομένα άλλαξαν απότομα. Ο Βραζιλιάνος αποφάσισε να μην μετακομίσει στη γειτονική μας χώρα όπως αποκάλυψε ο αδερφός του και μάνατζέρ του, Ρομπέρτο ντε Ασίς.

Παράλληλα, ο ατζέντης του "Ρόνι" αποκάλυψε πως ο πελάτης του έχει δεχθεί τέσσερις προτάσεις, από τέσσερις διαφορετικές χώρες: " Έχει προτάσεις από το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία, την Κίνα και την Αργεντινή".

Ωστόσο ο Ρομπέρτο ντε Ασίς δεν θέλησε να γίνει πιο συγκεκριμένος, τονίζοντας ωστόσο πως η απόφαση του Ροναλντίνιο δεν εξαρτάται μόνο από το οικονομικό κομμάτι: "Δεν μπορώ να δώσω το όνομα της ομάδας που τον θέλει από την Αργεντινή, όμως πρόκειται για μια σοβαρή πρόταση. Πρέπει να μάθουμε ακριβώς τους λόγους που τον θέλει ο κάθε σύλλογος. Πρέπει να ξέρουμε ποιον θα διαλέξουμε. Η απόφαση δεν εξαρτάται μόνο από τα χρήματα".

Όπως φαίνεται, ο 35χρονος πλέον Ροναλντίνιο, που πέρυσι αγωνιζόταν στη μεξικάνικη Κερετάρο, δείχνει να θέλει να αγωνιστεί για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK