Τέλος ο Ροναλντίνιο από τη Φλουμινένσε

Δύο μήνες και κάτι μετά τη μεταγραφή του στη Φλουμινένσε ο Ροναλντίνιο αποτελεί παρελθόν από τον βραζιλιάνικο σύλλογο.

Ο 35χρονος "μάγος" έλυσε τη συνεργασία του με τη Φλου, χωρίς να γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες για την απόφαση αυτή. Στο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας πρόλαβε να παίξει σε 9 παιχνίδια, χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα.

Στη φωτογραφία που συνοδεύει την ανακοίνωση γράφεται "ευχαριστούμε Ροναλντίνιο", γεγονός που καταδεικνύει ότι η απόφαση για λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών ήταν συναινετική.

Πλέον ο Ρόνι αναζητά την 9η ομάδα της καριέρας του, μετά τις Γκρέμιο, Παρί, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Φλαμένγκο, Ατλέτικο Μινέιρο, Κερέταρο και Φλουμινένσε.

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα