Οι 6 παίκτες που δεν έκαναν ποτέ το μεγάλο βήμα

Από τον Πολ Γκασκόιν στον Αντόνιο Ντι Νατάλε. Δες έξι παίκτες που δεν έκαναν ποτέ τη μεγάλη μεταγραφή, με αποτέλεσμα να μην κάνουν καριέρα ανάλογη του ταλέντου τους.

Οι 6 παίκτες που δεν έκαναν ποτέ το μεγάλο βήμα

Θα μπορούσαν να παίξουν σχεδόν σε όποια ευρωπαϊκή ομάδα ήθελαν, αλλά είτε από επιλογή είτε από ατυχία έπαιξαν σε ομάδες πολύ μικρότερες των αντικειμενικών τους δυνατοτήτων.

Διάβασε για τους παίκτες που έκαναν καριέρα πολύ μικρότερη του ταλέντου τους.

Πολ Γκασκόιν

Οι 6 παίκτες που δεν έκαναν ποτέ το μεγάλο βήμα

Όταν μιλάμε για έναν από τους καλύτερους Άγγλους παίκτες της γενιάς του, ένα FA Cup και μερικοί τίτλοι στην Σκωτία είναι τουλάχιστον ένα φτωχό παλμαρέ.

Μετά τη σεζόν 1987-88, όταν ο Γκασκόιν βοήθησε την Νιουκάστλ να τερματίσει 8η και αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της χρονιάς, είπε στον Άλεξ Φέργκιουσον, ότι την επόμενη σεζόν θα πήγαινε στο Μάντσεστερ και στην δευτεραθλήτρια Γιουνάιτεντ.

Παρόλα αυτά, μόλις ο Φέργκιουσον γύρισε από τις διακοπές του στην Μάλτα ανακάλυψε πως ο “Γκάζα” είχε υπογράψει στην 13η Τότεναμ, ενώ στη συνέχεια πήγε στην Λάτσιο. Στην καριέρα του σε Αγγλία και Ιταλία ο Γκασκόιν, ποτέ δεν έπαιξε σε ομάδα που τερμάτισε στις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, πράγμα εγκληματικό για έναν παίκτη με το ταλέντο του.

Ματ Λε Τισιέ

Οι 6 παίκτες που δεν έκαναν ποτέ το μεγάλο βήμα

Ο Λε Τισιέ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες σημαίες στην ιστορία της Σαουθάμπτον, αφού φόρεσε τη φανέλα της 450 φορές και πέτυχε 161 γκολ.

Παρόλο που κατά καιρούς του έγιναν προτάσεις από Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Τότεναμ και ομάδες του εξωτερικού, εκείνος δεν σκέφτηκε ποτέ να εγακταλείψει τους “Αγίους”. Είναι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, ενώ έχει ευστοχήσει στα 47 από τα 48 πέναλτι που έχει εκτελέσει.

Τζέι Τζέι Οκότσα

Οι 6 παίκτες που δεν έκαναν ποτέ το μεγάλο βήμα

Ήταν ένας από τους πιο εντυπωσιακούς παίκτες που πέρασαν από την Premier League και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Αφρικανούς που δεν έχει αναδειχθεί ποτέ καλύτερος Αφρικανός της χρονιάς.

Έκανε την μεγάλη μεταγραφή πηγαίνοντας στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά σε μια περίοδο που η ομάδα του Παρισιού δεν ήταν στα καλύτερα της. Ο μοναδικός τίτλος που κατάφερε να πάρει ήταν το Ιντερτότο. Ο Νιγηριανός με το ταλέντο που διέθετε θα μπορούσε να είχε κάνει πολύ πιο σπουδαία πράγματα.

Χοακίν

Οι 6 παίκτες που δεν έκαναν ποτέ το μεγάλο βήμα

Ισπανία-Ελλάδα για το Euro 2004. Ακόμα θυμάμαι τις κούρσες που έκανε ο Χοακίν από τα δεξιά και μαζί με τον Φύσσα τρόμαζε και όλη η Ελλάδα. Ο Ρεχάγκελ μάλιστα έβαλε στο 80κάτι τον Βενετίδη στη θέση του Φύσσα, ο οποίος είχε πια εξαντληθεί.

Πέρα από την απόδοση του στο συγκεκριμένο ματς ο Ισπανός συμπλήρωσε σχεδόν 400 συμμετοχές στην Primera και 50 εμφανίσεις με την Εθνική, ωστόσο το πικ του ήταν η Βαλένθια. Όχι πως η ομάδα του "Μεστάγια" ήταν μικρή, αλλά ο Χοακίν είναι ο παίκτης που θα μπορούσε να είχε παίξει σε κάποια ομάδα της ευρωπαϊκής ελίτ.

Άλαν Σίρερ

Οι 6 παίκτες που δεν έκαναν ποτέ το μεγάλο βήμα

Γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Premier League (260 γκολ) να έχει κερδίσει μόλις ένα πρωτάθλημα Αγγλίας; Κι όμως γίνεται! Η Γιουνάιτεντ του έκανε στενό “μαρκάρισμα” για να τον αποκτήσει τόσο από την Μπλάκμπερν, όσο και από την Νιουκάστλ, ωστόσο ο Σίρερ επέλεξε να αγωνιστεί για την ομάδα της γειτονιάς του και σίγουρα δεν το μετάνιωσε.

Αντόνιο Ντι Νατάλε

Οι 6 παίκτες που δεν έκαναν ποτέ το μεγάλο βήμα

Είναι ένας από τους δύο παίκτες στην ιστορία του Campionato που έχει καταφέρει να σκοράρει 20 και παραπάνω φορές σε τέσσερις διαφορετικές σεζόν. Ο έτερος είναι ο μεγάλος Γκάμπριελ Μπατιστούτα.

Παρόλα αυτά ο Ιταλός επέλεξε να περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Έμπολι και την Ουντινέζε, απορρίπτοντας προτάσεις μεγάλων ομάδων, όπως αυτή της Γιουβέντους το 2010.

Πηγή: www.squawka.com

Για περισσότερους παίκτες που δεν πήραν αυτό που άξιζαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK