Τα 9 μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια

Αυτοί είναι οι 9 παίκτες που θα πρέπει να διαθέτει μια ομάδα αν θέλει να σαρώνει τις ευρωπαϊκές κούπες σε 3-4 χρόνια.

Τα 9 μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια

Οι παρακάτω παίκτες δεν αποτελούν "wonderkids" μόνο στο "Football Manager", αλλά και στην πραγματική ζωή. Πρόκειται για τα 9 μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τα οποία ελπίζουμε πως πέρα από το δυνατό ξεκίνημα τους, θα μας απασχολούν για πολλά χρόνια ακόμα.

-Μάρτιν Οντεγκάαρντ, Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Νορβηγός που έκανε ντεμπούτο με την Εθνική του στα 15 του, πριν λίγους μήνες αποτέλεσε το μήλο της έριδος για όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Τελικά υπέγραψε στην Ρεάλ Μαδρίτης για 3.2 εκατομμύρια ευρώ και στην τελευταία αγωνιστική της Primera έκανε το ντεμπούτο του στη "Βασίλισσα" περνώντας στη θέση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Συμβολικό;

-Ναμπίλ Μπενταλέμπ, Τότεναμ

Τα 9 μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια

Από εκεί που ο Αλγερινός ήταν άγνωστος στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό, στα 20 του αποτελεί βασικό στέλεχος της Τότεναμ και της Εθνικής του. Ο Τιμ Σέργουντ -πρώην προπονητής της Τότεναμ- πίστεψε σε αυτόν και του έδωσε την ευκαιρία να καθιερωθεί στην αγγλική ομάδα. Από το 2013 μετράει 41 εμφανίσεις με τους λονδρέζους.

-Κίνγκσλεϊ Κομάν, Γιουβέντους

Ο Κομάν είναι προϊόν των ακαδημιών της Παρί και αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους τον Αύγουστο του '14, αφού πρώτα κατάφερε να γίνω ο νεότερος παίκτης που φόρεσε τη φανέλα της παριζιάνικης ομάδας, μόλις στα 16 του. Την τρέχουσα σεζόν έχει φορέσει ήδη 14 φορές την φανέλα της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

-Τζεϊμς Γουίλσον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα 9 μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια
© MAN UTD VIA GETTY IMAGES

Ο Φαν Χάαλ έχει αναγνωρίσει στο πρόσωπο του Γουίλσον το μέλλον της επίθεσης της Γιουνάιτεντ, αφού πιστεύει πως ο 19χρονος μπορεί να γίνει ο άξιος διάδοχος του Ρούνει και του Φαν Πέρσι. Έκανε πέρυσι το ντεμπούτο του με τους "κόκκινους" διαβόλους", ενώ φέτος έχει αγωνιστεί 13 φορές, τις περισσότερες περνώντας ως αλλαγή.

-Άλεν Χαλίλοβιτς, Μπαρτσελόνα

Ο 18χρονος Κροάτης είναι δημιούργημα των ακαδημιών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Αποκτήθηκε πέρυσι από την Μπαρτσελόνα και αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα των "μπλαουγκράνα". Έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα σε ένα ματς Κυπέλλου κόντρα στην Έλτσε, ενώ από το '13 αγωνίζεται για την Εθνική Ανδρών της Κροατίας.

-Τζέιμς Γουόρντ Πρόουζ, Σαουθάμπτον

Τα 9 μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια

Το "εργοστάσιο" της Σαουθάμπτον παράγει σαν "τρελό" τα τελευταία χρόνια. Ο 20χρονος Πρόουζ αποτελεί μια "παραγωγή" για την οποία είναι πολύ περήφανοι οι "Άγιοι", αφού θεωρείται πως θα αποτελέσει το βασικό κεντρικό δίδυμο της Εθνικής Αγγλίας μαζί με τον Γουίλσιρ για τα επόμενα χρόνια. Την τρέχουσα σεζόν συμπλήρωσε 25 συμμετοχές με την Σαουθάμπτον.

-Αγιόζε Πέρες, Νιούκαστλ

Ο Πέρες έχει αρχίσει ήδη να συγκρίνεται με τον Κάρλος Τέβες και τον Τέντι Σέριγχαμ. Έκανε μια αρκετά καλή σεζόν στους "ανθρακωρύχους" παίζοντας 36 ματς και σκοράροντας 7 φορές. Ήδη έχουν αρχίσει να ενδιαφέρονται για αυτόν η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης.

-Έκτορ Μπεγιερίν, Άρσεναλ

Τα 9 μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια

Άλλος ένας Ισπανός που ήρθε από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, τον ανέλαβε ο Βενγκέρ και τον έκανε ένα από τα πιο hot ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Φέτος αγωνίστηκε 20 φορές με την φανέλα της Άρσεναλ και είναι θέμα χρόνου να κουνήσει μαντίλι στην ομάδα του Λονδίνου.

-Ράιαν Γκόουλντ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Τα 9 μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια

Ο Σκωτσέζος μέσος μέσος θεωρείται ο νέος Μέσι. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Νταντί Γιουνάιτεντ και από εκεί μεταπήδησε πέρυσι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, παρόλο που ήταν ο διακαής πόθος του Μόγιες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά από 17 εμφανίσεις με την δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Λισαβόνας τον Δεκέμβριο. Το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό.

Πηγή: www.toptenslides.com

News 24/7

24MEDIA NETWORK