2ος Energizer Night Run: Η Energizer φώτισε ξανά το κέντρο της Αθήνας υποστηρίζοντας τα Παιδικά Χωριά SOS

Το Σάββατο 27 Απριλίου 2013, 3000 εκρηκτικοί δρομείς έδειξαν την κοινωνική τους ευαισθησία αλλά και διασκέδασαν, συμμετέχοντας σε έναν από τους πλέον εντυπωσιακούς αγώνες, τον 2ο Energizer Night Run. Φώτισαν τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, φορώντας ένα φακό κεφαλής Energizer και υποστηρίζοντας με την συμμετοχή τους το έργο των Παιδικών Χωριών SOS.

2ος Energizer Night Run: Η Energizer φώτισε ξανά το κέντρο της Αθήνας υποστηρίζοντας τα Παιδικά Χωριά SOS

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Οι χιλιάδες δρομείς όλων των ηλικιών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Energizer, έδωσαν μία διαφορετική "φωτεινή" πνοή σε δρόμους του κέντρου όπως η Πανεπιστημίου, η Σταδίου , η Βασ. Σοφίας, η Αμαλίας, με εκκίνηση και τερματισμό απέναντι από το Καλλιμάρμαρο. Ο ενθουσιασμός και η ενέργεια όσων συμμετείχαν αλλά και αυτών που συγκεντρώθηκαν για να τους χειροκροτήσουν έκαναν τον 2ο Energizer Night Run, μία αληθινή γιορτή για την πόλη και προσέφεραν μία μοναδική εμπειρία.

Ο Energizer Night Run έγινε θεσμός πλέον για την Αθήνα και θα συνεχίσει να στηρίζει ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Διοργάνωση & Χρονομέτρηση

Και φέτος τη διοργάνωση του αγώνα είχε αναλάβει η εταιρεία All About Running, του μαραθωνοδρόμου Νίκου Πολιά, η οποία εκτός από την έκδοση του περιοδικού Runner, δραστηριοποιείται με επιτυχία και στη διοργάνωση αγώνων δρόμου σε όλη την Ελλάδα. Τη χρονομέτρηση έκανε η εταιρεία ChampionChip Hellas"

News 24/7

24MEDIA NETWORK