Άφησε τα εκατομμύρια, έγινε αγρότης και σιτίζει τους φτωχούς (VIDEO)

Επαγγελματίας παίκτης του αμερικάνικου ποδοσφαίρου εγκατέλειψε την καριέρα του και έγινε αγρότης για να καταπολεμήσει την πείνα στην περιοχή του, στη Βόρεια Καρολίνα.

Άφησε τα εκατομμύρια, έγινε αγρότης και σιτίζει τους φτωχούς (VIDEO)

Ο Τζέισον Μπράουν δεν είναι μια περίπτωση αποτυχημένου αθλητή που πήρε διαφορετικό δρόμο γιατί δεν έβρισκε συμβόλαιο. Έγινε ντραφτ το 2005 και στα 29 του ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος center του NFL (37,5 εκατ. δολάρια) ως παίκτης των Σεντ Λουίς Ραμς.

Δεν δίστασε παρόλα αυτά ν' απαρνηθεί τα χρήματα που του προσφέρονταν, αλλάζοντας εντελώς επαγγελματικό προσανατολισμό και κυρίως στάση ζωής. Αγόρασε μια μεγάλη έκταση στο Λούισμπουργκ, έγινε αγρότης και προσφέρει τα προϊόντα του σε μια μορφή κοινωνικού παντοπωλείου προκειμένου να τροφοδοτούνται φτωχές οικογένειες.

" Ο ατζέντης μου μού είπε ότι κάνω το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, αλλά εγώ τον κοίταξα και του απάντησα πως όχι", εκμυστηρεύτηκε ο Μπράουν στο CBS περιγράφοντας τις στιγμές που πήρε την απόφαση να κάνει στροφή 180 μοιρών και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Χρήματα είχε, ξεκάθαρο αυτό, επένδυσε ωστόσο στη γη και μαθαίνοντας τις τεχνικές παρακολουθώντας σχετικά videos στο ίντερνετ, ανέπτυξε τη δική του μονάδα παραγωγής γλυκοπατάτας και άλλων λαχανικών/ζαρζαβατικών.

Μέχρι τώρα έχει δωρίσει περισσότερους από 20 τόνους πρώτων υλών και αισθάνεται υπέροχα. Λέει ότι τον έχει εμπνεύσει ο Θεός και υποστηρίζει ότι η τωρινή ενασχόλησή του τον γεμίζει περισσότερο από την προηγούμενη δουλειά του. " Όταν ο καρπός ξεπηδάει από τη γη είναι το πιο όμορφο πράγμα που μπορείς να δεις", απαντά σε όσους τον ρωτούν γιατί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK