Έδιωξε και τους 24 παίκτες σε γεύμα πριν την πρεμιέρα!

Ένα γεύμα λίγες ώρες πριν από τον εκτός έδρας, εναρκτήριο αγώνα των Pittsburgh Power στο AFL, το κορυφαίο πρωτάθλημα αμερικανικού ποδοσφαίρου σε κλειστό γήπεδο, είχε απρόσμενη κατάληξη, αφού κατά τη διάρκεια του ο ιδιοκτήτης της ομάδας ανακοίνωσε και στους 24 παίκτες ότι αποτελούν παρελθόν!

Έδιωξε και τους 24 παίκτες σε γεύμα πριν την πρεμιέρα!

Αν μη τι άλλο, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Ματ Σάνερ πρωτοτύπησε, έχοντας σχεδιάσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Κάλεσε τους παίκτες σε γεύμα σε εστιατόριο του γηπέδου, στο οποίο λίγες ώρες αργότερα θα έκαναν πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα. Ενώ όλα κυλούσαν φυσιολογικά, σηκώθηκε και ανακοίνωσε στους παίκτες ότι πλέον δεν είναι μέλη της ομάδας, αφήνοντας τους εμβρόντητους.

Η αναπάντεχη αυτή κίνηση πάντως είχε δικαιολογία, σύμφωνα τουλάχιστον με τα δικά του δεδομένα, καθώς θέλησε να προλάβει τους αθλητές, οι οποίοι όπως και οι υπόλοιποι του AFL, ήταν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε απεργία για οικονομικούς λόγους.

Πιο συγκεκριμένα, η Ένωση των παικτών θέλει να αυξηθεί κατά 400 δολάρια ανά παιχνίδι ο μισθός τους ενώ οι ιδιοκτήτες είναι διατεθειμένοι να δώσουν μέχρι 100 δολάρια παραπάνω.

Όσον αφορά τον εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος, μετατράπηκε σε...κωμωδία, αφού στο δρόμο που χάραξε ο ιδιοκτήτης των Pittsburgh Power, βάδισε και αυτός της αντίπαλης ομάδας, των Orlando Predators. Αμφότερες παρατάχθηκαν με όποιον ήταν διαθέσιμος ενώ παίκτες άλλαξαν ομάδα εν ριπή οφθαλμού, λίγα λεπτά πριν την πρεμιέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάνερ δήλωσε μόνος του στα ΜΜΕ ότι μερικοί αθλητές που αποφάσισαν να κατέβουν από το...άρμα της Ένωσης τους, επέστρεψαν μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στην πόλη τους, σε αντίθεση με κάποιους άλλους που κλήθηκαν να βρουν τρόπο να γυρίσουν μόνοι τους από το Ορλάντο στο Πίτσμπουργκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK