Μαμάδες...τσιρλίντερς

Τρόπο για να βρίσκονται κοντά στα καμάρια τους και να τα εμψυχώνουν κατά τη διάρκεια των αγώνων πιο ενεργά απ' ότι όταν βρίσκονται στις κερκίδες, βρήκαν οι μαμάδες των παιδιών μιας ομάδας γυμνασίου σε μια μικρή πόλη στο Μίτσιγκαν. Οργανώθηκαν, πήραν τα πον-πον τους και έγιναν...τσιρλίντερς!

Μαμάδες...τσιρλίντερς

Η ομάδα του γυμνασίου των μόλις 215 μαθητών κάνει εκπληκτική πορεία στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, ωστόσο τσιρλίντερς δεν είχε. Έτσι οι μητέρες των αθλητών αποφάσισαν να αναλάβουν δράση, με τις 16 πιο...θαρραλέες να οργανώνονται, να παίρνουν τα απαραίτητα σύνεργα και να κλέβουν την παράσταση.

Το εγχείρημα των μαμάδων αντιμετωπίζεται θετικά από όλους. Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας τόνισε ότι οι μαμάδες ακούγονται περισσότερο από τις νεαρές κοπέλες που είθισται να κάνουν τις τσιρλίντερς και φέρνουν στο γήπεδο αέρα από τη δεκαετία του 1970, με κλασικά συνθήματα της εποχής εκείνης.

" Θα ήθελα ξανθές και νεαρές, αλλά και η μαμά μου καλή είναι" δήλωσε γελώντας ένας παίκτης, με έναν άλλο να προσθέτει: " Είναι τρελό να έχεις τσιρλίντερ τη μητέρα σου". " Το να κάνω την τσιρλίντερ μου θυμίζει τα νιάτα μου και με γεμίζει δύναμη", ήταν το σχόλιο μιας εκ των πρωταγωνιστριών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK