Η θαυματουργή εγχείριση-ρίσκο του A-Rod και των άλλων κορυφαίων

Πολλοί αναρωτήθηκαν τι ακριβώς έκανε ο Κόμπι Μπράιαντ στη Γερμανία. Το πρόβλημα στο γόνατό του εξαφανίστηκε και ήδη παίζει σε φουλ ρυθμούς στο ΝΒΑ. Τώρα αποδεικνύεται πως ο σταρ των Λέικερς έκανε μία ριψοκίνδυνη εγχείριση που φέρνει άμεσα αποτελέσματα. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Η θαυματουργή εγχείριση-ρίσκο του A-Rod και των άλλων κορυφαίων

Όπως αναφέρουν η "New York Post" και οι "Los Angeles Times", πρόκειται για μία διαδικασία που φέρνει άμεσα αποτελέσματα, αλλά ενέχει και ιατρικό ρίσκο το οποίο, προς το παρόν, δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Ο Κόμπι ακολούθησε αυτή τη διαδικασία τόσο με το χτυπημένο αστράγαλό του, όσο και με το γόνατο, οι γιατροί πήραν αίμα του κι αφού το τοποθέτησαν σε ένα ειδικό μηχάνημα το επανατοποθέτησαν στον οργανισμό του, εκεί όπου πονούσε.

Τώρα, έδωσε τις συμβουλές του στον Άλεξ Ροντρίγκεζ, τον σπουδαιότερο παίκτη του μπέιζμπολ, ο οποίος πονά στο πόδι. Έκανε την τυπική εγχείριση, όμως, το πρόβλημα συνέχισε και τα νούμερά του έπεσαν εντυπωσιακά από τον Ιούλιο. Τώρα, ακολούθησε την ίδια μέθοδο, πήραν αίμα από το χέρι του, το έβαλαν στο ειδικό μηχάνημα και το επέστρεψαν στον οργανισμό του, αλλά στο πονεμένο γόνατο.

Οι γιατροί λένε πως η διαδικασία αυτή, μειώνει δραστικά τον πόνο, αλλά και αυξάνει τη λειτουργικότητα και την ευελιξία του μέρους του σώματος που έχει πρόβλημα, για δύο χρόνια. Σύμφωνα με την ιατρική εκτίμηση του TotalHedata-alth.co.uk., αυτές οι θετικές επιπτώσεις διαρκούν και για τέσσερα χρόνια σε ποσοστό 40% των ατόμων. « Δεν έχουμε επαρκή ιατρική γνώση για το τι ακριβώς συμβαίνει πίσω από την εγχείρηση», δήλωσε ο γιατρός Τζόναθαν Γκλάσοου.

Ακριβώς την ίδια εγχείριση έχουν κάνει οι Τάιγκερ Γουντς και Ράφα Ναδάλ, ενώ σε ό,τι αφορά τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, είναι ο παίκτης που λαμβάνει 33 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, τα περισσότερα από κάθε άλλον στη λίγκα του μπέιζμπολ. Γι' αυτό και επείγεται να δείξει αποτελέσματα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK