Η Αυστραλία δεν δίνει βίζα στον Mayweather

Οι αρχές της Αυστραλίας αρνήθηκαν την έκδοση βίζα στον Floyd Mayweather λόγω των προβλημάτων που είχε στο παρελθόν ο πυγμάχος με το νόμο.

Η Αυστραλία δεν δίνει βίζα στον Mayweather

O Floyd είχε κανονίσει σειρά εμφανίσεων στην Μελβούρνη για την προώθηση των επιχειρήσεών του αλλά προφανώς λογάριαζε χωρίς την κυβέρνηση της Αυστραλίας που δέχτηκε πιέσεις από μερίδα πολιτών της που αντέδρασαν στην επίσκεψη του Mayweather ο οποίος έχει στο παρελθόν καταδικαστεί για βιαιοπραγία.

Η υφυπουργός Μετανάστευσης Michaelia Cash δήλωσε ότι «Η κυβέρνηση παίρνει πολύ σοβαρά το ρόλο της, στην προστασία της κοινωνίας από άτομα που δεν είναι Αυστραλιανοί πολίτες που έχουν παρελθόν εγκληματικής συμπεριφοράς. Οι υποψήφιοι για βίζα θα πρέπει να αποδεικνύουν τον καλό τους χαρακτήρα όπως ορίζει ο νόμος για τη μετανάστευση του 1958».

Θυμίζουμε ότι ο Mayweather έχει συλληφθεί τρεις φορές για ενδοοικογενειακή βία από το 2002. Στην πιο πρόσφατη σύλληψή του καταδικάστηκε σε 90 ημέρες φυλακή μετά την ομολογία της ενοχής του για την κακοποίηση της πρώην συντρόφου του Josie Harris. Τότε είχε μείνει για δύο από τους τρεις μήνες στη φυλακή. Στις προηγούμενες συλλήψεις του το 2002 και το 2004 με την ίδια κατηγορία του είχαν επιβληθεί ποινές με αναστολή.

Διαβάστε ακόμη στο Fightlife.gr:

Απατημένη γυναίκα σε ρόλο πυγμάχου (VIDEO)

Επίδοξος κλέφτης έπεσε σε μαχητή οδηγό (VIDEO)

Ελληνο-Βουλγαρικός πόλεμος στο ρινγκ

Τα καλύτερα του Contra.gr

"Σαμαράς-Σαμαράς" φώναζαν οι Σαουδάραβες (VIDEOS)

Ρεκόρ καριέρας ο Αντετοκούνμπο (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK