Στον Εισαγγελέα υποθέσεις προπονητών πυγμαχίας

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών έχουν διαβιβαστεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού οι υποθέσεις με τους προπονητές της πυγμαχίας που κατείχαν πλαστές άδειες ασκήσεως επαγγέλματος.

Στον Εισαγγελέα υποθέσεις προπονητών πυγμαχίας

Τους οκτώ έφτασαν οι προπονητές πυγμαχίας που έχουν παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα για παράνομη άσκηση επαγγέλματος, όπως ενημέρωσε την Τετάρτη η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η τελευταία υπόθεση αφορά υποψήφιο προπονητή, για τον οποίο "προκύπτουν τουλάχιστον σοβαρότατες ενδείξεις για διάπραξη ποινικών αδικημάτων,μεταξύ άλλων και της πλαστογραφίας κατά συρροή", όπως ανέφεραν από τη ΓΓΑ.

Οι άλλοι επτά φάκελοι βρίσκονται ήδη στα χέρια του Εισαγγελέα και στους προπονητές έχει απαγορευτεί η άσκηση του επαγγέλματος τους. Κατά τους ελέγχους που είχαν διενεργηθεί, όλοι τους έφεραν διπλώματα από την Εθνική Αθλητική Ακαδημία "Βασίλ Λέφσκι" της Βουλγαρίας, η οποία (σε επίσημο αίτημα των ελληνικών αρχών) είχε απαντήσει ότι ποτέ δεν εξέδωσε τα συγκεκριμένα πτυχία.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα