Στον Εισαγγελέα υποθέσεις προπονητών πυγμαχίας

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών έχουν διαβιβαστεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού οι υποθέσεις με τους προπονητές της πυγμαχίας που κατείχαν πλαστές άδειες ασκήσεως επαγγέλματος.

Στον Εισαγγελέα υποθέσεις προπονητών πυγμαχίας

Τους οκτώ έφτασαν οι προπονητές πυγμαχίας που έχουν παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα για παράνομη άσκηση επαγγέλματος, όπως ενημέρωσε την Τετάρτη η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η τελευταία υπόθεση αφορά υποψήφιο προπονητή, για τον οποίο "προκύπτουν τουλάχιστον σοβαρότατες ενδείξεις για διάπραξη ποινικών αδικημάτων,μεταξύ άλλων και της πλαστογραφίας κατά συρροή", όπως ανέφεραν από τη ΓΓΑ.

Οι άλλοι επτά φάκελοι βρίσκονται ήδη στα χέρια του Εισαγγελέα και στους προπονητές έχει απαγορευτεί η άσκηση του επαγγέλματος τους. Κατά τους ελέγχους που είχαν διενεργηθεί, όλοι τους έφεραν διπλώματα από την Εθνική Αθλητική Ακαδημία "Βασίλ Λέφσκι" της Βουλγαρίας, η οποία (σε επίσημο αίτημα των ελληνικών αρχών) είχε απαντήσει ότι ποτέ δεν εξέδωσε τα συγκεκριμένα πτυχία.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ