"Ένας πραγματικός άγγελος"

Ο χαμός της Αγγελικής Κουτσονικολή συγκλόνισε ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό. Ο προπονητής και πρωταθλητής Ελλάδας, Βασίλης Αναστόπουλος, μίλησε στο Contra.gr για την χαρισματική όπως χαρακτηρίζει αθλήτρια.

"Ένας πραγματικός άγγελος"

Οι δηλώσεις του Βασίλη Αναστόπουλου:

"Έφυγε από την ζωή ένας πραγματικός άγγελος. Το «χαμογελαστό» κορίτσι, η Αγγελική Κουτσονικολή, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν περάσει από την ποδηλασία πίστας, δεν είναι πια μαζί μας.
Η 23χρονη αθλήτρια του Πρωτέα έχασε την ζωή της μετά από τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου.

Η Αγγελική ξεκίνησε την αθλητική της σταδιοδρομία από πολύ νωρίς σαν αθλήτρια του στίβου αλλά γρήγορα την κέρδισε ο χώρος της ποδηλασίας. Από το 2009 ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας Ποδηλασίας Πίστας είχε στην κατοχή της το Πανελλήνιο ρεκόρ στην ταχύτητα και το ομαδικό σπριντ, ενώ είχε μεγάλες επιτυχίες και στο αγώνισμα του κέιριν.

Προπονητής της ήταν ο Νίκος Αγγελίδης ενώ τα τελευταία χρόνια είχε δημιουργήσει ένα πολύ καλό δίδυμο, στο αγώνισμα του Ομαδικού σπριντ, μαζί με την Ροδίτισσα Δήμητρα Πατάπη. Θα την θυμόμαστε πάντα για την αξιοπρέπεια, την καλοσύνη και την θετική αύρα που εξέπεμπε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK