Η απάντηση στις καταγγελίες

Απάντηση μέσω του Contra.gr έδωσε ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας Θανάσης Τερζής, όσον αφορά στις καταγγελίες αθλητών, προπονητών και παραγόντων για κατάχρηση εξουσίας.

Η απάντηση στις καταγγελίες

Αναλυτικά η απάντηση του Θανάση Τερζή:

Διαβάζοντας σήμερα το πρωί τα διάφορα γραφόμενα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο τα κείμενα που αφορούν την ποδηλασία με έκπληξη είδα‘ένα κατάπτυστο δημοσίευμα από έναν άνθρωπο ο οποίος αμειβόταν από την ομοσπονδία οντάς υπεύθυνος τύπου και γνωρίζοντας εκ των έσω τα τεκταινόμενα .

Προς αποκατάσταση της αλήθειας την οποία βάναυσα διαστρέβλωσε ο εν λόγο κύριος με το άρθρο του έχω να παραθέσω τα ακόλουθα.

1. Για τις λεγόμενες ανακρίβειες του Κου Αναστόπουλου

α) Πώς γίνεται να τον στέλνεις στην ανώτατη σχολή ποδηλασίας και να τον απολύουν

β) Στην συνέχεια να τον στέλνει η ομοσπονδία στη ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ και στην συνέχεια ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ τα συμπεράσματα δικά σας

γ)Όσον αφορά το κομμάτι που μιλάει για το κομμάτι της προβολής και το ότι δούλεψαν δύο άτομα ήσασταν Κε Βλαχόπουλε ο υπεύθυνος τύπου και οφείλετε να απαντήσετε

2) ¨Όσον αφορά τις καταγγελίες του αθλητή Μπρέτα

α) Στις με την υπ αριθ 1988 επιστολή της Ε.Ο.Π 10-8-2011 καλέστη σε προετοιμασία για τις υποχρεώσεις της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ

β) Στις 29-9-2011 κατατέθηκε επιστολή που αποφάσιζε την διακοπή τις προετοιμασίας των δύο αθλητών (Μπρέτας –Κουρτέλης) για οικονομικούς λόγους ζητώντας χρήματα(υπ οψι στούς αθλητές παρέχεται διαμονή διατροφή).

γ)Την 1-9-2011 εστάλη επιστολή στους αθλητές να προσέλθουν στις 5-9 2011 να εκθέσουν τους λόγους τις διακοπής τις προετοιμασίας τους δηλώνοντας ότι εμμένουν στις αιτιάσεις τους για οικονομικούς λόγους

δ)Κατόπιν αυτού και βάση του εσωτερικού κανονισμού για τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ το προεδρείο τους απέκλεισε από την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ διότι η ζημιά (αγωνιστική και οικονομική) που υπέστη η Ε.Ο.Π ήταν μη αναστρέψιμη με συνέπεια να κατάρρευση ο αγωνιστικός σχεδιασμός να λάβουμε μέρος μόνον στο κεριν και σπριντ και να μην συμμετάσχουμε στο ομαδικό σπρίντ κάτι το οποίο κατά παράδοση ήταν το αγώνισμα των διακρίσεων.

3) Όσο για το δημοσίευμα του Κου Κωνσταντόπουλου δεν θα μπώ στην ουσία του πράγματος διότι έχει αναλάβει η δικαιοσύνη η μόνη μου σκέψη είναι ότι για να καταλάβεις κάποιο αξίωμα κάποιος σε προτείνει και αυτός νομιμοποίητε και να σε αποσύρει δεν υπάρχει αυτοδιόριστο.


News 24/7

24MEDIA NETWORK