Τιμούν τους πρωταθλητές και τους εκπροσώπους στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο εκπολιτιστικός σύλλογος Ελιάς συνδιοργανώνει Παγκρήτιο ποδηλατικό αγώνα όπου και θα τιμηθούν οι πρωταθλητές - κάτοικοι της περιοχής.

Τιμούν τους πρωταθλητές και τους εκπροσώπους στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελιάς "ΑΓ. ΡΩΜΑΝΟΣ Ο ΜΕΛΟΔΟΣ" συνδιοργανώνει μαζί με τον Δήμο Χερσονήσου, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου αλλά και το Αθλητικό Σωματείο ''Α.Ο ΡΩΜΑΝΟΣ'' τον Παγκρήτιο ποδηλατικό αγώνα ''ΕΛΕΥΘΕΙΑ'' στην Ελιά Πεδιάδος!

Η Ελιά Πεδιάδος, μέσα από αυτόν τον Παγκρήτιο ποδηλατικό δρόμο ''ΕΛΕΥΘΕΙΑ'' που θα λάβει χώρα στις 31 Ιουλίου ως κατάληξη του πενθήμερου των εκδηλώσεων 26-31 στην περιοχή, θα τιμήσει τους κατοίκους πρωταθλητές της που εκπροσωπούν επάξια την Ελλάδα.

Οι πρωταθλήτριες αδελφές Βασιλείου, οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες στην ποδηλασία Αδαμαντία Χαλκιαδάκη - Ηρώ Μηλάκη αλλά και ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Καράτε - Kick Boxing Κλωνάρης Μανώλης έχουν καταγωγή ή διαμένουν στην Ελιά και θα είναι τα τιμώμενα πρόσωπα.

Ο ποδηλατικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 31 Ιουλίου (5μμ) στο γήπεδο του Ρωμανού. Στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί  απονομή επάθλων, ενώ μια ώρα αργότερα θα ακολουθήσει συναυλία του Ψαραντώνη.

 

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ