Χόλιγουντ καλεί Άρμστρονγκ

Το Χολιγουντ ανοίγει την αγκαλιά του για τον Λανς Άρμστρονγκ. Μεγάλη κινηματογραφική εταιρεία ετοιμάζει ταινία για τη ζωή του πολυσυζητημένου ποδηλάτη.

Χόλιγουντ καλεί Άρμστρονγκ

Από αποδιοπομπαίος τράγος σε αστέρα του Χόλιγουντ θα μετεξελιχθεί ο Λανς Άρμστρονγκ που λίγες μέρες πριν τάραξε το παγκόσμιο στερέωμα παραδεχόμενος ότι κέρδισε και τους επτά Γύρους Γαλλίας έχοντας κάνει χρήση αναβολικών ουσιών.

Ο αμερικανικός κολοσσός Paramount Pictures απέκτησε τα δικαιώματα για την μεταφορά στην οθόνη του βιβλίου που αναμένεται να εκδοθεί τον ερχόμενο Ιούνιο με τίτλο “Ο κύκλος με τα ψέματα. Η πτώση του Λανς Άρμστρονγκ” το οποίο αναμένεται να προκαλέσει νέους σεισμούς.

Συγγραφέας του η αθλητική συντάκτης των New York Times, Ζουλιέτ Μακούρ, η οποία για πάνω από μια δεκαετία παρακολουθεί στενά τη ζωή του. Το βιβλίο καλύπτει όλα τα γεγονότα από την θριαμβευτική επιστροφή του μετά την περιπέτεια με τον καρκίνο και την κορυφαία στιγμή της 7ης νίκης του στο Γύρο Γαλλίας μέχρι και την αποκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου ντόπινγκ που έφεραν την τελική καθαίρεση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK