Άμεση οικονομική ενίσχυση ζητά η Ομοσπονδία

Άμεση ανάγκη από 40.000 ευρώ έχει η ΕΓΟ, όπως γνωστοποίησε με επιστολή της στην Επιτροπή Ολυμπιακής Προετοιμασίας της ΕΟΕ.

Άμεση οικονομική ενίσχυση ζητά η Ομοσπονδία

Η Ομοσπονδία χρειάζεται αυτό το ποσό προκειμένου να καλύψει τα έξοδα μετάβασης και διαμονής των αθλητών μας στα προσεχή Παγκόσμια πρωταθλήματα ενόργανης γυμναστικής και τραμπολίνο ενώ τονίζει ότι βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση λόγω της διακοπής κάθε κρατικής χρηματοδότησης από τον Ιούλιο.

Αναλυτικά η επιστολή

" Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι οι Εθνικές μας ομάδες ενόργανης γυμναστικής ανδρών - γυναικών πρόκειται να λάβουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Τόκιο το χρονικό διάστημα 01-17/10/2011 και η Εθνική ομάδα τραμπολίνο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Μπέρμιγχαμ το χρονικό διάστημα 14-20/11/2011. Τα εν λόγω παγκόσμια πρωταθλήματα αποτελούν αγώνες πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι αυτή τη στιγμή το ταμειακό υπόλοιπο της Ομοσπονδίας μας είναι μηδενικό και ότι καλούμαστε άμεσα να διαθέσουμε το ποσό των 40.000,00 ευρώ για την έκδοση των αεροπορικών εισιτηρίων και την αποπληρωμή του κόστους διαμονής - διατροφής των αθλητών.

Προκειμένου να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε οικονομικά και να μπορέσουν οι αθλητές - αθλήτριες των Εθνικών μας ομάδων να διεκδικήσουν με αξιώσεις την πρόκρισή τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, παρακαλούμε θερμά όπως μας χορηγήσετε άμεσα το άνωθεν ποσό.

Ελπίζοντας στη θετική σας ανταπόκριση, σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων και αναμένουμε για τις δικές σας ενέργειες».

News 24/7

24MEDIA NETWORK