Πήρε Μαστορογιάννη ο Φίλιππος Βέροιας

Σπουδαία ενίσχυση με Γιώργο Μαστορογιάννη για Φίλιππο Βέροιας.

Τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας, Γιώργο Μαστορογιάννη, απέκτησε ο Φίλιππος Βέροιας.

Ο πολυσύνθετος διεθνής έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες, υπέγραψε το συμβόλαιο στα γραφεία του αντιπροέδρου Μάκη Σουβατζόγλου, ο οποίος θα καλύψει το κόστος της μεταγραφής, και ανήκει πλέον στην οικογένεια του Φιλίππου.

Στις πρώτες δηλώσεις ως παίκτης του Φιλίππου, τόνισε: "Αισθάνομαι μεγάλη χαρά σήμερα διότι δεν ήρθα απλά σε έναν μεγάλο σύλλογο, αλλά σε έναν σύλλογο που συνέδεσε το όνομά του με το ελληνικό χάντμπολ. Αυτό με τιμά ως αθλητή. Οι άνθρωποι του Φιλίππου μου παρουσίασαν έναν πολύ φιλόδοξο πλάνο που ταιριάζει και με τις δικές μου φιλοδοξίες".

"Στην αρχή είχα κάποιους ενδοιασμούς. Αλλά η παρουσία του κ. Φύκατα στην διοίκηση και η συνάντηση που έκανα με τον κ. Σουβατζόγλου απομάκρυναν τους ενδοιασμούς μου και με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Εύχομαι να υπάρχει υγεία και υπόσχομαι να κάνω ότι είναι δυνατόν για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων του Φιλίππου".

Ο Γιώργος Μαστορογιάννης, πριν από την μετακίνησή του στον Φίλιππο, αγωνίστηκε 3 χρόνια στον Διομήδη Άργους. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αρχέλαο ενώ αγωνίστηκε στον Ιωνικό, τον Δούκα και τον Πανελλήνιο.