ΟΧΕ: "Εμείς τη μεγαλύτερη μείωση"

Ραντεβού από το γενικό γραμματέα αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή θα ζητήσει η ελληνική ομοσπονδία χάντμπολ.

ΟΧΕ: "Εμείς τη μεγαλύτερη μείωση"

Η ΟΧΕ διαμαρτύρεται για το ποσό που ενέκρινε η ΓΓΑ ως επιχορήγηση για τις αθλητικές ομοσπονδίες το 2012, υποστηρίζοντας ότι ως ομοσπονδία έχει υποστεί τη μεγαλύτερη μείωση.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην ανακοίνωση που εξέδωσε: " Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αδικημένη από τα ποσά που ενέκρινε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τις αθλητικές Ομοσπονδίες το 2012. Η επιχορήγηση που εγκρίθηκε για την φετινή χρονιά ανέρχεται στο 1.586.500 Ευρώ και όπως φαίνεται και από τα στοιχεία, η ΟΧΕ έχει υποστεί στον προϋπολογισμό της την μεγαλύτερη μείωση από όλες τις ομοσπονδίες τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα σε σχέση με το εγκεκριμένο ποσό του 2010 υπάρχει μείωση 41,2% (!), ενώ σε σχέση με αυτό του 2011 η μείωση ανέρχεται στο 27,8%. Μάλιστα σε σχέση με το ποσό που εκταμιεύθηκε τελικώς το 2011 είναι η μοναδική ομοσπονδία που δέχθηκε μείωση (10%), ενώ όλες οι άλλες έχουν αύξηση από 7,6 έως και 50%! Η ΟΧΕ θα ζητήσει τις επόμενες ημέρες ραντεβού με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK