Θρήνος στην Ορμή και αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Τις δυσκολότερες ώρες της ζωής του περνά ο Ιβάν Τσοπ ο οποίος την Τετάρτη πληροφορήθηκε το θάνατο της 10χρονης κόρης του η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα.

Θρήνος στην Ορμή και αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ο Σλοβένος προπονητής της Ορμής συγκλονισμένος αναχώρησε για την πατρίδα του ενώ το προσεχές παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε.

Η σχετική ανακοίνωση της ΟΧΕ

Μετά την τραγική είδηση του θανάτου της κόρης του προπονητή της Ορμής Λουξ Ιβάν Τσοπ και κατόπιν αιτήματος της Πατρινής ομάδας, η ΔΕΠ/ΟΧΕ αποφάσισε να αναβάλλει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ- Ορμή Λουξ που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Κυριακή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Η μόλις 10 χρονών Λάρα παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην πόλη Τριμπόβλιε της Σλοβενίας κατά την επιστροφή της από το σχολείο στο σπίτι της. Ο προπονητής της Ορμής αναχώρησε εσπευσμένα για την πατρίδα του, ενώ αύριο αναμένεται να ταξιδεύσει στην Σλοβενία για να παραστεί στην κηδεία και ο πρόεδρος της Ορμής Λουξ Ανδρέας Κόγκας. Ο Πρόεδρος Παντελής Χατζηιωάννου και το Δ.Σ. της ΟΧΕ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK