Ο Διομήδης Αργους κατέκτησε το Challenge Cup!

Την κατάκτηση του Challenge Cup πανηγυρίζει ο Διομήδης Αργους! Η ελληνική ομάδα διαφύλαξε το σκορ του πρώτου αγώνα και παρά την ήττα του (22-20) από τη Βάκερ Τουν κατέκτησε την παρθενική της ευρωπαϊκή κούπα.

Ο Διομήδης Αργους κατέκτησε το Challenge Cup!

Η ομάδα του Άργους έγραψε ιστορία στην ελβετική πόλη Τουν, κατακτώντας το Challenge Cup, τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας του Δημήτρη Δημητρούλια γνώρισαν γλυκιά ήττα από τη Βάκερ Τουν με 22-20 στο δεύτερο τελικό. Στον πρώτο τελικό στο Λουτράκι οι "Λύκοι" είχαν νικήσει με 26-23.

Από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό ο Διομήδης, μπροστά στους περίπου 100 Ελληνες φιλάθλους, φρόντισε να διαφυλάξει το υπέρ του σκορ από το ματς στην Ελλάδα. Ακόμα και όταν η Βάκερ Τουν ξέφυγε στο σκορ, Μάλλιος και Τάσκοβιτς σκόραραν κρίσιμα γκολ και κράτησαν το προβάδισμα για την ελληνική ομάδα.

Στα τελευταία λεπτά το ματς είχε χιτσκοκική τροπή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν και προσπάθησαν να ανεβάσουν τη διαφορά και να πάρουν αυτοί την ευρωπαϊκή κούπα, ωστόσο οι αποκρούσεις του Νούνγκοβιτς ήταν σωτήριες και χάρισαν το Challenge Cup στον Διομήδη.

Τα δεκάλεπτα: 3-3, 7-5, 10-9 (ημ.), 14-13, 17-16, 22-20

Βάκερ Τουν: Λίντερ 7, Κάσπαρ 1, Φράνιτς 7, Φον Ντεσβάντεν 4, Ντάλερ 3

Διομήδης Άργους: Ουρόσεβιτς 1, Μάλλιος 9, Μεγαλοοικονόμου 4, Πριόβολος 1, Τάσκοβιτς 3, Μαραγκός 1, Σαμαράς 1

ΤO LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK