Παραίτηση Λαζαρίδη, νέος πρόεδρος ο Πιλαφάς

Σε αναδιάρθρωση προχώρησε το διοικητικό συμβούλιο της ΟΧΕ στη συνεδρίαση του την Τρίτη (08/11) μετά την παραίτηση του προέδρου Σίμου Λαζαρίδη.

Παραίτηση Λαζαρίδη, νέος πρόεδρος ο Πιλαφάς

Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας αναγκάστηκε για σοβαρούς προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από την ηγεσία, με τον Χαράλαμπο Πιλαφά να αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου, αφήνοντας εκείνα του γενικού γραμματέα που είχε. Ο Αναστάσιος Χειβιδόπουλος από ειδικός γραμματέας έγινε γενικός γραμματέας, νέος Β΄ αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Χρήστος Καψάλης στη θέση του Γιώργου Φύκατα ενώ η ειδική γραμματέας είναι πλέον η Κυριακή Μπακουλοπούλου.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου ΔΣ

Πρόεδρος: Χαράλαμπος Πιλαφάς

Α΄ Αντιπρόεδρος: Παντελής Χατζηιωάννου

Β' Αντιπρόεδρος: Χρήστος Καψάλης

Γεν. Γραμματέας: Αναστάσιος Χειβιδόπουλος

Ειδικός Γραμματέας: Κυριακή Μπακουλοπούλου

Ταμίας Αντώνης Χατζηνικολάου

Μέλη: Στέλιος Αγγελούδης, Γιώργος Ανδρεάδης, Απόστολος Αποστολίδης, Άρης Βατάλης, Σπύρος Κουτσούπης, Σίμος Λαζαρίδης, Γιώργος Φύκατας, Δημήτρης Σάββας, Δημήτρης Σταυρακάκης.

Ο απερχόμενος πρόεδρος δήλωσε: « Σοβαροί προσωπικοί λόγοι με ανάγκασαν να υποβάλλω την παραίτηση μου από την θέση του προέδρου της ΟΧΕ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους του Διοικητικού Συμβουλίου και συνεργάτες, καθώς και όλο προσωπικό της Ομοσπονδίας, το οποίο ευχαριστώ ιδιαίτερα για την αμέριστη συμπαράσταση του. Παραμένω ως απλό μέλος του διοικητικού συμβουλίου, για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, για το άθλημα, το οποίο υπηρετώ, σχεδόν από ιδρύσεως του. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους του τύπου, που ασχολούνται με το ρεπορτάζ χάντμπολ, για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε στο διάστημα αυτό. Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του νέου πρόεδρου και γενικού γραμματέα, που αναλαμβάνουν σε μια εποχή με δύσκολες συγκυρίες για τον ελληνικό αθλητισμό».

News 24/7

24MEDIA NETWORK