Σε μπελάδες ο Ντετόρι

Θετικός σε απαγορευμένη ουσία βρέθηκε ο Φράνκι Ντετόρι έπειτα από εξετάσεις που υποβλήθηκε στο Λονγκσάμπ της Γαλλίας.

Σε μπελάδες ο Ντετόρι

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος Κρίστοφερ Στιούαρτ-Μουρ, ο Ιταλός αναβάτης θα παρουσιαστεί ενώπιον της υγειονομικής επιτροπής της γαλλικής ομοσπονδίας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το ζήτημα.

"Εκ μέρους του Φράνκι Ντετόρι μπορώ να επιβεβαιώσω ότι μετά το τεστ που τον βρήκε θετικό στις 16 Σεπτεμβρίου, θα εξεταστεί από τη γαλλική ιατρική επιτροπή την επόμενη εβδομάδα. Από σεβασμό στους κανονισμούς της γαλλικής ομοσπονδίας, δεν θα κάνει κάποιο σχόλιο έως ότου ολοκληρωθούν οι έρευνες", δήλωσε ο Μουρ.

Ο 41χρονος Μιλανέζος αναβάτης κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα το 2000. Κατά την απογείωση από το Νιουμάρκετ με προορισμό το Γκούντγουντ του Σάσεξ, το αεροσκάφος τύπου Πίπερ Σενέκα συνετρίβη, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο πιλότος του. Ο Ντετόρι οφείλει εν πολλοίς τη σωτηρία του στο συνεπιβάτη και ατζέντη του Ρέι Κόχρεϊν, ο οποίος τιμήθηκε με το Βασιλικό Έπαινο Γενναιότητας για την πράξη του.

Εκτός από το αεροπορικό δυστύχημα και την τρέχουσα υπόθεση περί χρήσης απαγορευμένης ουσίας, ο Ιταλός είχε απασχολήσει ακόμα μία φορά την κοινή γνώμη για εξωαγωνιστικούς λόγους. Στις 25 Αυγούστου 2006 άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του και του έκλεψαν αρκετά μετάλλια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK