Αποχώρησε τραυματίας ο Κρεάνγκα στο Κατάρ

Άδοξο τέλος είχε η παρουσία του Καλλίνικου Κρεάνγκα στο World Tour της Ντόχα, καθώς τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Αποχώρησε τραυματίας ο Κρεάνγκα στο Κατάρ

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη (08/02) ο πρωταθλητής μας τέθηκε αντιμέτωπος με τον Σουηδό Κρίστιαν Κάρλσον με στόχο τη νίκη και την πρωτιά στον προκριματικό όμιλο, που θα του έδινε το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό.

Κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ και ενώ είχε χάσει τα δύο πρώτα με 11-9 και 11-5, δεν άντεξε άλλο τις έντονες ενοχλήσεις στο δεξί αγκώνα, τις οποίες είχε πριν ακόμα φύγει από την Αθήνα, και σταμάτησε.

Δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό, ωστόσο είναι πιθανό να μην συμμετάσχει στο επερχόμενο World Tour του Κουβέιτ, το οποίο όπως και αυτό του Κατάρ, είναι ενταγμένο στην προετοιμασία του για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομαδικού (25 Μαρτίου-1 Απριλίου, Ντόρτμουντ).

« Το πρόβλημα το είχα από την Αθήνα. Το αντιμετώπισα με θεραπείες και ήρθα ν' αγωνιστώ, αλλά δεν με εγκατέλειψε. Λόγω των ενοχλήσεων δυσκολεύτηκα τόσο πολύ χτες, στον αγώνα με τον αθλητή από το Κουβέιτ, ενώ σήμερα δεν μπορούσα καλά-καλά να πιάσω τη ρακέτα κάποιες στιγμές από τον πόνο. Χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να εξελιχθεί σε τενοντίτιδα» ήταν τα πρώτα λόγια του 40χρονου αθλητή.

Και πρόσθεσε: « Άρχισα ήδη θεραπεία εδώ και θα τη συνεχίσω μέχρι το Σάββατο, που είναι το εισιτήριο της επιστροφής στην Αθήνα. Αν δω ότι πάω καλά ίσως να συνεχίσω τη θεραπεία στην Ντόχα και να πάω από εδώ στο Κουβέιτ. Τα παιχνίδια μου εκεί είναι προγραμματισμένο να τα αρχίσω την άλλη Πέμπτη, οπότε έχω χρονικό περιθώριο. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα φανούν περισσότερα και θ' αποφασίσω αν μπορώ να παίξω και στο επόμενο τουρνουά ή αν υπάρχει ρίσκο λόγω και της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και πρέπει ν' ακυρώσω».

News 24/7

24MEDIA NETWORK