Πρόσφερε ιματισμό στους άστεγους η Ομοσπονδία

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης έβγαλε ξανά προς τα έξω το κοινωνικό της πρόσωπο. Αυτή τη φορά άγγιξαν την ευαισθησία της οι ολοένα και δυσκολότερες συνθήκες ζωής.

Πρόσφερε ιματισμό στους άστεγους η Ομοσπονδία

Η ανέχεια, που χαρακτηρίζει την καθημερινότητα ενός σημαντικού μέρους των πολιτών, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων. Έτσι, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης παρέδωσε την Τρίτη (21/02) ιματισμό για τους άστεγους της Αθήνας.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αποφάσισε να προσφέρει ρούχα παλαιών χορηγών της, τα οποία δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιήσει. Το υλικό αποτελείται κυρίως από χειμωνιάτικα μπουφάν, που είναι και τα περισσότερο αναγκαία αυτή την εποχή για την εξυπηρέτηση των αστέγων. Η ομοσπονδία κάλεσε την υπηρεσία αστέγων του Δήμου Αθηναίων στα γραφεία της και αντιπροσωπεία της βρέθηκε στην Αγίου Κωνσταντίνου 12 και παρέλαβε την παροχή βοήθειας σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Η υπηρεσία του δήμου ευχαρίστησε θερμά την ομοσπονδία γι' αυτή την κίνηση ανθρωπιάς και επισήμανε πόσο σημαντική είναι η κοινωνική προσφορά από διάφορους φορείς, ειδικά σε αυτές τις πολύ δύσκολες καταστάσεις. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. από την πλευρά της τόνισε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες αποτελούν βασική της σκέψη και σε κάθε ευκαιρία θα στηρίζει αυτή την προσπάθεια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK