"Αθλητές του μήνα" για την FISA οι Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας

Διακρίσεων συνέχεια για τους Έλληνες κωπηλάτες, καθώς οι Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας αναδείχτηκαν από την Παγκόσμια Ομοσπονδία "αθλητές του μήνα".

"Αθλητές του μήνα" για την FISA οι Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας

Οι δίδυμοι κωπηλάτες, οι οποίοι στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ήταν τέταρτοι στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου, παίρνοντας το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, παραχώρησαν συνέντευξη στην ιστοσελίδα της FISA, δηλώνοντας για την επιτυχία στο Μπλεντ: " Ήταν ένας από τους πιο σκληρούς και πιο γρήγορους αγώνες που έχουμε κάνει ποτέ. Εμείς πραγματικά πιστεύαμε σε ένα μετάλλιο, αλλά οι έμπειροι Ιταλοί Καρμποντσίνι και Μορνάτι έκαναν επίσης μια φανταστική κούρσα. Είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας".

Για την απόφαση τους να αλλάξουν κατηγορία: " Μέχρι το 2008 ήμασταν ελαφροβαρύτες. Όταν κερδίσαμε το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη δίκωπο ελ.β., καταλάβαμε ότι οι επιδόσεις μας ήταν ίσες με τις δίκωπες της ανοικτής κατηγορίας. Φάνηκε απερίσκεπτο εκείνη την εποχή, αλλά ήταν και πρόκληση για εμάς".

Για το αν θα μας εκπροσωπήσουν στη δίκωπο στο Λονδίνο, επεσήμαναν: " Θα θέλαμε να παραμείνουμε, αλλά είναι απόφαση του προπονητή μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK