Άλλα δύο μετάλλια για την ελληνική ιστιοπλοΐα στην Τσεχία

Με δύο μετάλλια ολοκλήρωσαν οι Ελληνες αθλητές τις υποχρεώσεις τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας Tornado που έγινε σε λίμνη της Τσεχίας.

Άλλα δύο μετάλλια για την ελληνική ιστιοπλοΐα στην Τσεχία

Οι Ι. Πασχαλίδης –Κ. Τριγκώνης τερμάτισαν 6 και 1στην 7 και 8 ιστιοδρομία αντίστοιχα και με 13 βαθμούς κατέκτησαν την 2 θέση σε σύνολο 28 σκαφών. Οι Ν. Μαύρος-Α. Ταγαρόπουλος στις δύο τελευταίες κούρσες τερμάτισαν 2 και με 17 βαθμούς πήραν την 3 θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Πρωταθλητές Ευρώπης αναδείχθηκαν οι Γερμανοί Ρ. και Ν. Γκέμπλερ με 11 βαθμούς , οι οποίοι στις δύο τελευταίες κούρσες τερμάτισαν 1 και 3 αντίστοιχα. Το χρυσό μετάλλιο, δηλαδή, κρίθηκε στην 7 κούρσα που οι «μόνιμοι» πρωταθλητές Ευρώπης Πασχαλίδης και Τριγκώνης δεν πήγαν καλά και τερμάτισαν 6.

Το πανελλήνιο Κύπελλο 11 χρόνων Όπτιμιστ

Το πανελλήνιο κύπελλο όπτιμιστ για αθλητές από 7-11 χρόνων με την ονομασία «ΡΕΣΤΕΙΑ» 2015 φιλοξενεί η Παλαιά Φώκαια από αύριο Τετάρτη μέχρι και το Σάββατο.

Θα τρέξουν 289 αγόρια και κορίτσια και οι αγώνες θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της ΕΙΟ και του Δήμου Σαρωνικού , καθώς την υποστήριξη του ΝΑΟ Π.Φώκαιας , του ΝΑΟ Αναβύσσου και Π.Φώκαιας και του ΝΟ Λαγονησίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK