Η πρώτη διάκριση για Μπεκατώρου - Τριγκώνη στο Μαϊάμι

Με την πρώτη τους επιτυχία στο πρωτάθλημα της Βορείου Αμερικής ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Μαϊάμι η Σοφία Μπεκατώρου και ο Κωνσταντίνος Τριγκώνης.

Η πρώτη διάκριση για Μπεκατώρου - Τριγκώνη στο Μαϊάμι

Συγκεκριμένα οι δύο Έλληνες αθλητές στην μικτή κατηγορία νάκρα17 κατέλαβαν την 4η θέση ανάμεσα σε 19 πληρώματα, δείχνοντας ότι βρίσκονται μέσα στον στόχο που έχουν θέσει για την φετινή χρονιά ο οποίος είναι η πρόκριση για τους ΟΑ του 2016 στο Ρίο.

"Είναι μέχρι σήμερα το καλύτερο αποτέλεσμα μας μαζί με τον Κώστα και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Η πρόοδος που κάναμε αυτόν τον μήνα και γενικότερα γίνεται με πολύ σταθερό ρυθμό, συνειδητοποιημένα και αρχίζει σιγά σιγά να φέρνει αποτελέσματα", δήλωσε η Σοφία Μπεκατώρου.

Από την μεριά του ο Κώστας συμπλήρωσε: "Ήταν ένας πολύ δύσκολος μήνας για εμάς με αρκετά προβλήματα τα οποία όμως μας πείσμωσαν ακόμη περισσότερο. Κλείσαμε την παρουσία μας στην Αμερική με ένα καλό αποτέλεσμα ανάμεσα σε μερικούς από τους κορυφαίους ιστιοπλόους του πλανήτη όπως ο Frank Camas και ο Iker Martinez. Είμαστε μέσα στους στόχους μας, κάνουμε σταθερά βήματα μπροστά και συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση την προσπάθεια αυτή.

Επί τη ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους αυτούς που στηρίζουν την προσπάθεια μας αυτόν τον 1,5 χρόνο".

Ο επόμενος σταθμός για τους δύο Ιστιοπλόους είναι το Princess Sofia Trophy στην Palma Majorca στο τέλος του Μάρτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK