Λιβάς: "Η πιο ποιοτική διοργάνωση"

Στη ρότα των επιτυχιών των προηγούμενων χρόνων θα προσπαθήσει να πλεύσει το OPTIMUMM 3 που ξεκινάει αύριο μαζί με άλλα 35 σκάφη στο 48ο ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου.

Λιβάς: "Η πιο ποιοτική διοργάνωση"

Με οδηγό τις νίκες του τόσο το 2004 όσο και το 2008 αλλά και τον έμπειρο Περικλή Λιβά ρίχνεται από αύριο Παρασκευή (15/7) στη μάχη του Ράλλυ Αιγαίου το OPTIMUMM. Το 15μελές πλήρωμα του ελληνικού σκάφους ολοκλήρωσε την Πέμπτη τις τελευταίες λεπτομέρειες και το μεσημέρι της Παρασκευής θα βρεθεί στην εκκίνηση ανοιχτά του Φαλήρου μαζί με τα υπόλοιπα σκάφη έτοιμο για τον πρώτο σταθμό που είναι τα Κατάπολα της Αμοργού.

“Η φετινή διοργάνωση είναι η πιό ποιοτική και ο συναγωνισμός αναμένεται πολύ σκληρός αφού συγκεντρωθήκαμε όλα τα σκάφη σε μια κατηγορία” τόνισε ο κυβερνήτης του OPTIMUMM 3 Περικλής Λιβάς ο οποίος σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιάς θα είναι μόνος του στο τιμόνι του σκάφους αφού ο Νίκος Λάζος δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον αγώνα.

Ακόμη μια καινοτομία στο πλήρωμα του φετινού OPTIMUMM 3 είναι και η παρουσία μιας γυναίκας στο πλήρωμα που συμβαίνει για πρώτη φορά από την στελέχωσή του. Ο λόγος για την Τόνια Μπάμη που έχει αγωνιστεί σε προηγούμενα Ράλλυ μετέχοντας στο πλήρωμα του Wind Zantino.

Συνολικά 450 μίλια και πέντε ιστιοδρομίες διαμορφώνουν το φετινό Ράλλυ Αιγαίου ωστόσο ο Περικλής Λιβάς με την εμπειρία του τονίζει ότι ο νικητής θα κριθεί στην τελευταία. “Προσωπικά κρισιμότερες θεωρώ την πρώτη και την τελευταία. Όμως είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο συναγωνισμός θα είναι εντονότατος μέχρι και τον τερματισμό στο Σούνιο. Όπως και να χει όλα τα συγχαρητήρια αξίζει ο πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ ο Γιάννης Μαραγκουδάκης αφού χωρίς αυτόν δεν θα είχε γίνει το φετινό Ράλλυ” κατέληξε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK