"Σαλπάρει" το 49ο Ράλι Αιγαίου

Πιστό στο ετήσιο καλοκαιρινό ραντεβού του το Ράλι Αιγαίου ανοίγει και φέτος πανιά στις 14 Ιουλίου. Ο διοργανωτής ΠΟΙΑΘ επέλεξε την Κρήτη και συγκεκριμένα τα Χανιά και την Μήλο σαν ενδιάμεσους σταθμούς της φετινής διαδρομής που φτάνει τα 400 ναυτικά μίλια. Χορηγός επικοινωνίας και αυτή τη χρονιά είναι το Contra.gr

"Σαλπάρει" το 49ο Ράλι Αιγαίου

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται τα πληρώματα των 30 σκαφών τα οποία θα πάρουν μέρος φέτος στο 49ο Ιστιοπλοϊκό Ράλι Αιγαίου που ανοίγει πανιά το Σάββατο 14 Ιουλίου από το Φαληρικό Όρμο.

Ο σημαντικότερος αγώνας ανοιχτής θαλάσσης στην Ελλάδα, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον ΠΟΙΑΘ, θα διανύσει 400 ναυτικά μίλια ξεκινώντας από το Φάληρο περνώντας από τα Χανιά, τη Μήλο και τερματίζοντας στο Σούνιο στις 22 Ιουλίου.

Την εξέλιξη του συναρπαστικού αγώνα θα μπορείτε να την παρακολουθείτε καθημερινά από την βραδινή εκπομπή της ΕΡΤ που θα προβάλλεται μετά το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων, καθώς και από το επίσημο site της διοργάνωσης, το facebook (στη διεύθυνση /aegeanrally) και το twitter (στη διεύθυνση @aegean_rally).

News 24/7

24MEDIA NETWORK