Τρίτες στον κόσμο Ταβουλάρη-Κουτσουμπού!

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Ταβουλαρη-Κουτσουμπού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοϊας που έγινε στη Γερμανία.

Τρίτες στον κόσμο Ταβουλάρη-Κουτσουμπού!

Τεράστια επιτυχία για την ελληνική ιστιοπλοϊα . Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 420 που ολοκληρώθηκε στην Γερμανία οι Α. Ταβουλάρη-Φ. Κουτσουμπού πήραν την 3η θέση και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο. Στις δυο τελευταίες κούρσες τερμάτισαν 5 και 1 αντίστοιχα και με 47 βαθμούς σε 10 ιστιοδρομίες ήταν τρίτες με 47 βαθμούς. Πολύ κοντά στις πρώτες Ιταλίδες Κ.Ομάρι – Φ.Ρούσο (40 β ) και τις δεύτερες Τζ .Λο –Τζ.Γέο από την Σιγκαπούρη 45 β .

Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση και από τις Σ. Μπακατσιά- Ν. Παπαγεωργίου, οι οποίες με 61 β κατέκτησαν την 5η θέση . Το 3ο ελληνικό σκάφος με τις Ε. Δρούγκα- Ε. Βαρδαλή κατέλαβε την 14η θέση .

Στα αγόρια έγιναν επίσης δέκα κούρσες και στο χρυσό στολίσκο οι Α. Αρβανίτης-Θ. Κανακάρης τερμάτισαν 23οι , οι Ι. Μουστακαριάς- Γ. Καραδήμας 28οι , οι Β. Γουργιώτης- Ι. Παππάς 41οι και οι Ν. Μπριλάκης-Ν. Γεωργακόπουλος 50οι .

Στον αργυρό στολίσκο οι Ν. Πατέλης- Γ. Δαφερέρας τερμάτισαν 22οι , οι Κ. Ισχάκης-Ο. Μπατσής 31οι και οι Ι. Κρητικός-Π. Καρδακάρης 33οι .

ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΛΕΙΖΕΡ 4,7

Στο Μος της Νορβηγίας ολοκληρώθηκε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα youth στα Λέιζερ 4,7. Μετά από 12 ιστιοδρομίες η Κ. Φωτακάκη στα κορίτσια τερμάτισε 17η σε σύνολο 95 σκαφών .

Στα αγόρια έτρεξαν 178 σκάφη και έγιναν επίσης 12 ιστιοδρομίες . Στον χρυσό στολίσκο ο Π. Κύρπογλου τερμάτισε 34ος και ο Λ. Ζαμίτ 54ος σε σύνολο 60 σκαφών. Στον αργυρό στολίσκο ο Κ. Ο. Χουσιάδας ήταν 1ος και ο Μ. Σταματίου 9ος μεταξύ 59 σκαφών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK