Φελπς: "Δεν ξέρω αν είμαι αλκοολικός"

O Mίκαελ Φελπς τόνισε ότι δεν ξέρει αν η εξάρτησή του από το ποτό έχει φτάσει στα όρια του αλκοολισμού.

Φελπς: "Δεν ξέρω αν είμαι αλκοολικός"

Μετά από χρόνια μάχης με το αλκοόλ και τη χρήση μαλακών ναρκωτικών ο Μίκαελ Φελπς δεν έχει καταλήξει στο συμπέρασμα αν είναι πράγματι αλκοολικός ή όχι.

"Δεν ξέρω και μιλάω ειλικρινά" τόνισε ο σούπερ σταρ της παγκόσμιας κολύμβησης σε εκπομπή του NBC. "Ξέρω ότι υπήρξαν στιγμές που ήμουν βαθιά παραδωμένος και άλλες που δεν ήμουν" έσπευσε να συμπληρώσει.

Ο Φελπς, ο οποίος προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρρεια αλκοόλ το 2014. Το 2015 δεν εκπροσώπησε καν τις ΗΠΑ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης και εν συνεχεία εντάχθηκε σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

"Ηταν μία στιγμή της ζωής μου που έκρινε ότι πρέπει να έρθει μία αλλαγή. Και πλέον έχω την ευκαιρία να αποσυρθώ όπως πραγματικά θέλω, η ευκαιρία των Αγώνων του Ρίο είναι πραγματικά σπουδαία για μένα" ήταν το τελευταίο σχόλιό του.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ