Ο Γιαννιώτης 1ος λαμπαδηδρόμος "Είναι σημαδιακό"

Ο Σπύρος Γιαννιώτης επιλέχθηκε απο την Ολυμπιακή Επιτροπη να είναι ο αθλητής που θα ανάψει την Ολυμπιακή φλόγα για το Λονδίνο στις 10 Μαΐου στην Αρχαία Ολυμπία. “Ίσως να είναι και σημαδιακό” λέει στο contra.gr ο παγκόσμιος πρωταθλητής της κολύμβησης που έχει γεννηθεί στην Αγγλία.

Ο Γιαννιώτης 1ος λαμπαδηδρόμος "Είναι σημαδιακό"

Ένας αθλητής που γεννήθηκε στην Αγγλία και θα τιμά τον ελληνικό αθλητισμό πολλά χρόνια θα είναι ο αθλητής που θα ανάψει την ολυμπιακή φλόγα στις 10 Μαΐου , τη φλόγα που θα φωτίσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης ζεί απο τώρα για την στιγμή που θα τοποθετήσει την δάδα στο κάτοπτρο για να την ανάψει. “ Είναι τεράστια τιμή για κάθε αθλητή και βέβαια για μένα προσωπικά. Είναι το όνειρο που έχει κάθε αθλητής. Είμαι σίγουρος ότι εκείνη τη στιγμή θα με πιάσει μια ανατριχίλα. Είχαμε κάνει μια φιλολογική συζήτηση με τους ανθρώπους της ΕΟΕ αλλά τώρα ου ανακοινώθηκε και είνει επίσημο νιώθω μια πολύ μεγάλη ικανοποίηση” τονίζει στο contra.gr.

Ο Έλληνας κολύμβητής έχει γεννηθεί στην Αγγλία και ασφαλώς η σύνδεση που έχει με τις δυο πατρίδες του έρχεται αναπόφευκτα “Μπορεί να είναι και σημαδιακό . Η Αγγλία είναι η χώρα που γεννήθηκα ενώ η Ελλάδα είναι η χώρα που μεγάλωσα και που θέλω να εκπροσωπήσω όσο πιο άξια γίνεται” τονίζει. Αυτή θα είναι η 4η Ολυμπιάδα για τον πρωταθλητή της κολύμβησης και η πιο δύσκολη προετοιμασία από τότε που αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. “ Μένουν περίπου 140 μέρες ακόμη. Έχω βάλει την αντίστροφη μέτρηση στο κινητό μου” λέει με χιούμορ ο Σπύρος Γιαννιώτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK