Σε κλινική αποτοξίνωσης ο Φελπς

Λιγότερο από μία βδομάδα, μετά τη δεύτερη σύλληψή του για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, ο Μάικλ Φελπς, αποφάσισε να ακολουθήσει θεραπεία, με σκοπό να λαμβάνει καλύτερες αποφάσεις στο μέλλον.

Σε κλινική αποτοξίνωσης ο Φελπς

Την Κυριακή (5/10), ο ολυμπιονίκης της κολύμβησης, ανέβασε μία σειρά από tweets, ενημερώνοντας τους followers του, πως θα απομονωθεί για ένα διάστημα, με σκοπό να επικεντρωθεί στον εαυτό του.

"Οι τελευταίες μέρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες", ανέφερε αρχικά.

"Γνωρίζω πως δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι ενώπιον της δικαιοσύνης και είμαι πολύ απογοητευμένος με τον εαυτό μου. Πρόκειται να λάβω μέρος σε ένα πρόγραμμα που θα μου παράσχει τη βοήθεια που χρειάζομαι, με σκοπό να κατανοήσω περισσότερο τον εαυτό μου".

"Η κολύμβηση είναι το σημαντικότερο μέρος της ζωής μου, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να εστιάσω την προσοχή μου σε μένα ως άτομο, κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να μάθω από αυτή την εμπειρία και να έχω καλύτερες αποφάσεις στο μέλλον".

"Καταλαβαίνω τη σοβαρότητα των πράξεων μου και παίρνω την πλήρη ευθύνη. Ξέρω ότι αυτά τα λόγια μπορεί να μην σημαίνουν πολλά αυτή τη στιγμή, αλλά ζητώ συγγνώμη από όλους όσους απογοήτευσα".

Ο Φελπς συνελήφθη πρώτη φορά, για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας το 2004. Έχει κατακτήσει 18 χρυσά μετάλλια, το οποίο αποτελεί ρεκόρ για Ολυμπιονίκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK