Το "ευχαριστώ" της Μαρίας Τσάκωνα

Η σπουδαία αθλήτρια της κολύμβησης στα WORLD JUNIORS GAMES δεν ξέχασε να ευχαριστήσει όλους όσοι την στήριξαν

Το "ευχαριστώ" της Μαρίας Τσάκωνα

Η Μαρία Τσάκωνα, η αθλήτρια κολύμβησης που ξεχώρισε με 3 χρυσά, 2 αργυρά & 1 χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Νέων WORLD JUNIORS GAMES, δεν ξεχνά να ευχαριστεί όλους όσοι βρίσκονται δίπλα της, αρωγοί στην προσπάθειά της.

Πριν λίγες ημέρες επισκέφθηκε το κατάστημα Forthnet στην Τσιμισκή, στη Θεσσαλονίκη, για να μοιραστεί από κοντά τα ευχάριστα νέα της επιτυχίας της με το προσωπικό του καταστήματος, καθώς η εταιρία στήριξε τη συμμετοχής της Μαρίας στη διοργάνωση.

Σημειώνεται πως η παραπάνω χορηγία εντάσσεται στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Forthnet και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μίας συνολικότερης προσπάθειας στήριξης αθλητών με αναπηρία. Πρόσφατα μάλιστα τα κανάλια Novasports ανέλαβαν το ρόλο του Μεγάλου Χορηγού Επικοινωνίας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής: http://bit.ly/1M7JdDz

Προπονητές της Μαρίας είναι οι Γιάννης Μαχίλης & Γιάννης Καλαϊτζογλίδης, χωρίς τους οποίους - όπως αναφέρει η ίδια - δεν θα μπορούσε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Στη φωτογραφία του θέματος: Η αθλήτρια της κολύμβησης, Μαρία Τσάκωνα, με το προσωπικό και τον Υπεύθυνο του καταστήματος στην Τσιμισκή, στη Θεσσαλονίκη, κ. Τ. Τσομπανίδη & τον Account Manager της Forthnet, Μ. Πολυχρόνου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK