Δια περιπάτου πέρασε στον Γ' γύρο ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο του Σαντιάγκο Τζιράλδο και προκρίθηκε στον γ' γύρο του Αυστραλιανού Όπεν.

Δια περιπάτου πέρασε στον Γ' γύρο ο Τζόκοβιτς

Ο 24άχρονος Σέρβος, νούμερο 1 στον κόσμο, χρειάστηκε μία ώρα και 42 λεπτά για να επιβληθεί με 3-0 σετ του 24άχρονου Κολομβιανού ο οποίος βρέθηκε, μόλις, για τρίτη φορά στην καριέρα του σε δεύτερο γύρο ενός Grand Slam.

Ο Τζόκοβιτς έχασε συνολικά 6 γκέιμ (6/3, 6/2, 6/1) πανηγυρίζοντας τη 16η συνεχόμενη νίκη τους σε Grand Slam. Ο Σέρβος ευελπιστεί να γίνει ο πέμπτος τενίστας από τη θέσπιση των Όπεν που θα κατακτήσει τρία διαδοχικά τουρνουά Grand Slam.

Αντίπαλός του στον τρίτο γύρο θα είναι ο Γάλλος, Νικολά Μαού ο οποίος ξεπέρασε στα 4 σετ το εμπόδιο του Ιάπωνα, Τατσούμα Ίτο.

Στα υπόλοιπα ματς που έγιναν τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/01) ο Νταβίντ Φερέρ (Νο 5) βρέθηκε δύο φορές κάτω στο σκορ αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 3-2 σετ με αντίπαλο τον Αμερικανό, Ράιαν Σουίτινγκ (6/7, 6/2, 3/6, 6/2, 6/3).

Πέντε σετ χρειάστηκε και ο Μισέλ Λιοντρά για να νικήσει τον Άλεξ Μπογκομόλοφ Τζούνιορ και στον τρίτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Βρετανό, Άντι Μάρεϊ ο οποίος δεν βρήκε την παραμικρή αντίσταση από τον Γάλλο, Ροζέρ Βασελέν (6/1, 6/4, 6/4).

Το ρόλο του φαβορί επιβεβαίωσε και ο Τζο Ουίλφριντ Τσόνγκα στην αναμέτρηση με τον Βραζιλιάνο, Ρικάρντο Μέλο (7/5, 6/4, 6/4) και επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο Πορτογάλος, Φρεντερίκο Ζιλ ο οποίος απέκλεισε με 3-1 σετ τον Ισπανό, Μαρσέλ Γκρανογέρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK