Η μπλούζα του Τζόκοβιτς που έγινε "θρίλερ"

Ο τελικός του αυστραλιανού Όπεν, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να νικάει τον Ραφαέλ Ναδάλ διήρκεσε περίπου έξι ώρες, ωστόσο το "θρίλερ" που ακολούθησε με την μπλούζα που άρπαξε μέσα από τα χέρια μιας 14χρονης μια μεγαλύτερη κυρία, κράτησε μέρες ολόκληρες. Τελικά, το "αντικείμενο του πόθου" των δύο φιλάθλων κατέληξε μέσω δημοπρασίας στον...ηθικό δικαιούχο του.

Η μπλούζα του Τζόκοβιτς που έγινε "θρίλερ"

Η ιστορία άρχισε με τη λήξη του τελικού. Ο Τζόκοβιτς φόρεσε μια καθαρή μπλούζα για την απονομή του τίτλου και την βρώμικη την πέταξε σε μια κοπελίτσα, ονόματι Μελίσα Κουκ, μεγάλη θαυμάστρια του, που φώναζε υπέρ του καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η μπλούζα όμως δεν κατέληξε στην 14χρονη, αλλά στην Γέιλ Ρόθτσιλντ που ήταν δίπλα και την άρπαξε στον αέρα, κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της.

Η τελευταία, μετά τον θόρυβο που έγινε και την κατακραυγή που δέχτηκε για την πράξη της, προκειμένου να εξιλεωθεί έβγαλε την περιβόητη μπλούζα σε δημοπρασία. Πουλήθηκε για 5.877 δολάρια, με την μητέρα της Κουκ να την αγοράζει και τα χρήματα να πηγαίνουν σε ίδρυμα για παιδιά.

" Η σύζυγος μου έχει διασυρθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως αποτέλεσμα της παρανόησης με την μπλούζα του Τζόκοβιτς. Η διεύθυνση του σπιτιού μας βγήκε στο Facebook και δεχόμαστε ακόμα και απειλές" ήταν τα λόγια του άνδρα της Ρόθτσιλντ.

Όπως και να έχει πάντως και έχοντας κάνει μια μεγάλη διαδρομή, η βρώμικη φανέλα του Τζόκοβιτς εντός των επόμενων ημερών θα κοσμεί το δωμάτιο της 14χρονης, δίνοντας τέλος στο "θρίλερ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK