Ο Βαβρίνκα "λύγισε" τον Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν κατάφερε να "σπάσει" το σερβίς του αντιπάλου του για πρώτη φορά σε τουρνουά Grand Slam από το 2002 και γνώρισε την ήττα από τον Στάνισλας Βαβρίνκα, μένοντας εκτός των ημιτελικών του τουρνουά.

Ο Βαβρίνκα "λύγισε" τον Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν τα κατάφερε κόντρα στον Στάνισλας Βαβρίνκα, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ (6-4, 6-3, 7-6) και ως εκ τούτου έμεινε εκτός των ημιτελικών του Ρολάν Γκαρός.

Ο Ελβετός είχε κερδίσει τις 16 από τις προηγούμενες 18 αναμετρήσεις των δύο ανδρών και τις 4 συναντήσεις τους σε τουρνουά Grand Slam, ωστόσο ο συμπατριώτης του ήταν τρομερός σε έναν αγώνα με κύριο χαρακτηριστικό τον δυνατό άνεμο και δεν έχασε ούτε ένα σετ, προστατεύοντας το σερβίς του.

Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που το No 2 της παγκόσμιας κατάταξης δεν καταφέρνει να φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Έτερος ημιφιναλίστ ο Τσογνκά

Στο δρόμο για τον τελικό ο Βαβρίνκα θ' αντιμετωπίσει τη μεγάλη ελπίδα των Γάλλων, τον Ζον Βιλφρέντ Τσονγκά. Ο καλύτερος τενίστας της χώρας κατέβαλε την αντίσταση του Ιάπωνα Κέι Νισικόρι με 3-2 σετ (6-1, 6-4, 4-6, 3-6, 6-3) και θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του στην τελική τετράδα του τουρνουά και δεύτερη την τελευταία τριετία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK